24 / 04 / 2024

eşin deluxe fiyat listesi

eşin deluxe fiyat listesi

Eşin Group imzasına sahip Eşin Deluxe projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 69 bin 900 Euro'dan başlıyor.

Aile konutunda şok detay! Vefat durumunda 4'te 1 miras diğer eşin olur! 

Eşlerin vefat durumunda aile konutu hükmünün sona erip ermeyeceği ve diğer eşin ne gibi hakları olacağı merak ediliyor. İşte aile konutu ile ilgili merak edilenler...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Opel Grandland'e 125 bin 900 TL'lik şok indirim geldi! Grandland'in indirimli fiyat listesini görenler inanamadı!

Opel Grandland'e bu ay tam tamına 125 bin 900 TL'lik şok indirim geldi. Opel Grandland'in indirimli fiyat listesini görenler inanamadı... Hemen bakın...

Honda Jazz e:Hev’in yeni fiyatı belli oldu! Honda’dan Jazz e:Hev için büyük sürpriz!

Honda, eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Jazz e:Hev modelinin fiyatında herhangi bir değişiklik yapılmadı ve bu aracın ağustos ayı fiyatıyla satışına devam edilme kararı alındı.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford Mustang’in elektrikli modeli Mach-E’nin yeni fiyatı açıklandı! En ucuz Mustang Mach-E ne kadar oldu?

Mustang Mach-E meraklılarına güzel haber geldi. Ford’un en efsanevi araçlarından olan Mustang Mach-E modelinin temmuz ayı fiyatı belli oldu.

Honda Civic’e gelen zam herkesi şaşkına çevirdi! Civic’in yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Honda, Civic modeline temmuz ayı kapsamında dev bir zam yaptığını açıkladı. Gelen zam sonrası Civic’in fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Peki, Honda Civic’e ne kadar zam geldi? İşte detaylar...

Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...

Son dönemde peş peşe gelen zamlar fiyatları oldukça yükseltse de Onvo piyasaya nazaran daha uygun fiyatlı televizyon modelleriyle dikkat çekiyor. Peki Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...

Audi'de fiyatlar alev aldı: Audi Q8 Sportback e-tron 2023 fiyat listesi görenleri şaşkına çeviriyor

Artan otomobil fiyatları vatandaşların alım gücünü zorlaştırırken Audi'nin 2023 fiyat listesi görenleri hayrete düşürüyor.  Audi Q8 Sportback e-tron almak isteyenlerin 4 milyon 500 bin TL'den daha da fazla bir ücret ödemesi gerekiyor. İşte Audi Q8 Sportback e-tron 2023 fiyat listesi...

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Honda Jazz e-HEV’e büyük zam geldi! Jazz e-HEV’in yeni fiyatını görenler şaştı kaldı!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği ve Türkiye’de hatırı sayılır bir piyasaya sahip olan araç markalarından Honda, resmi internet sitesinden modellerinin güncel fiyatını duyurdu. Hibrit özelliğiyle yolların aranan araçlarından Jazz e-HEV’e tam 44 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4 fiyatı ne durumda; İnanılır gibi değil! İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi

Citroen'in elektrikli otomobili E-C4'ün Mayıs 2023 fiyat listesi açıklandı. İşte Citroen E-C4 2023 fiyat listesi...

eşin deluxe fiyat listesi Haberi

eşin deluxe fiyat listesi

Bodrum'da hayata geçirilen Eşin Deluxe Bodrum  projesi 170 adet daire ve villadan oluşuyor. Projede daireler 1+1,2+1,3+1 ve 3+1 villa şeklinde dizayn ediliyor.

Eşin Group tarafından hayata geçirilen Eşin Deluxe Bodrum  projesi 28 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. İnşaatı tamamlanan projede hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Cazip ödeme fırsatlarının sunulduğu projede 1+1'ler 69 bin 900 Euro'dan, 2+1'ler 89,900 Euro'dan başlıyor. Yüzde 50 peşinata vade farksız 12 ay taksit imkanı sunan projede 3+1 konutların tamamı satıldı.

Eşin Deluxe Bodrum projesinin sosyal donatı alanları arasında çocuk parkı, yüzme havuzu, market, kafetarya, otopark ve güvenlik hizmeti bulunuyor.

Eşin Deluxe Bodrum nerede? 
Bodrum Dörttepe yükselen Eşin Deluxe Bodrum lokasyonuyla yatırımcılarına avantaj sunuyor. Proje havalimanına ve lüks otellere 9 kilometre uzaklıkta, turistik bölgelere ise...