23 / 04 / 2024

esin tuzcuoğlu

esin tuzcuoğlu

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Fethiye'de yıllardır şehir içinde unutulmuş biçimde duran Telmessos Antik Tiyatrosunu kültür, turizm ve sanat hayatına kazandırmış olacağız'' dedi.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Esin Algan kimdir?

11 yıl Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Esin Algan, şimdi gayrimenkul sektöründeki tüm bilgi ve deneyimini Re/Max Beta’ya aktarıyor.

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Refik Tuzcuoğlu: 1,5 yıldır imar barışı üzerinde çalışıyorduk!

İmar barışı için cuma günü Yapı Kayıt Belgesi ile ilgili müracatları almaya başlayacaklarını ifade eden Tuzcuoğlu, '' 1-1,5 yıldır bu imar barışı üzerinde çalışıyorduk ancak yeni yasalaştırabildik'' dedi.

Konya'da şehir kimliği ve estetiği ön planda olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Konya’nın da dahil olduğu “Şehir 2023 Vizyonu Projesi” kapsamında yapılacak çalışmaları değerlendirmek için Konya'ya geldi.

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

Kentsel dönüşümdeki tebligat sorunu çözüldü!

Şehircilik Şurası komisyonları sorunları masaya yatırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tuzcuoğlu, "Elektronik tebligat sisteminin devreye sokulması yönünde çalışma komisyonlarının tavsiye kararları oldu." dedi.

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aşur Maden ve Esin Maden ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şehircilikte temel konu kentsel dönüşüm!

Şehircilik Şurası 2. Çalışma Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, şehircilik ve kentsel dönüşüm konularına değindi.

esin tuzcuoğlu Haberi

esin tuzcuoğlu


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Fethiye'de yıllardır şehir içinde unutulmuş biçimde duran Telmessos Antik Tiyatrosu'nu kültür, turizm ve sanat hayatına kazandırmış olacağız'' dedi. 

     Günay, Fethiye kent merkezinde restorasyon çalışmaları devam eden Telmessos Antik Tiyatrosu'nu inceleyerek, Fethiye Müze Müdürü İbrahim Malkoç ve mimar Esin Tuzcuoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

     İncelemenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Günay, Fethiye'nin tarihi ve kültürel değerleri ile turizmin gözdesi olduğunu söyledi. 

     Geçen yıl turizm alanında birçok siyasal ve ekonomik soruna rağmen 2011 yılını geçmeyi başardıklarını ifade eden Günay, 2013 yılının da oldukça sorunlu ve sıkıntılı bir yıl olabileceği görüntüsü bulunduğunu dile getirdi. 

     Yaklaşık 2 ay önce restorasyon için açılışı yapılan Telmessos Antik Tiyatrosu'nda yapılan çalışmaları yerinde görmek için Fethiye'ye geldiğini belirten...