25 / 04 / 2024

esk zamlı et listesi

esk zamlı et listesi

Et ve Süt Kurumu kırmızı et karkas fiyatlarında güncelleme yapamaya karar verdi. Güncel et fiyatları listesi açıklandı. Et ve Süt Kurumu 21 Mart tarihinde piyasaya göre ucuz olduğu gerekçesiyle yüzde 48 zam yapmaya karar vermişti.

Et ve Süt Kurumu'ndan et fiyatlarına yüzde 25 zam!

Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptığını duyurdu. Buna göre; Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK), et satış fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptığını açıkladı.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! İŞKUR üzerinden KPSS’siz personel alacak! Başvurular başladı...

İş arayan ve iş verenlerin ortak noktası olan İŞKUR'da pek çok iş ilanı yer alıyor. Söz konusu ilanlara bir yenisini Et ve Süt Kurumu ekledi. ESK, KPSS şartsız personel alımı yapacak.

Et Süt Kurumu Polonya’dan sığır eti ithal edecek! Kilosu 195 liradan satılacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK), Polonya’dan tır bazlı taze karkas sığır eti ithal edeceğini ve şarküteri ürünleri üreten firmalara satacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kurban pazarlarında satılmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu alacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kurban Bayramı sebebiyle pazarlara getirilen fakat satılamayan kurbanlıklar, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından satın alınacak.

Et fiyatlarına indirim müjdesi! Etikete yansıdı

Et ve kıyma fiyatlarına indirim uygulandı. Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından yapılan açıklamada, kırmızı et fiyatlarının düşürüldüğü açıklandı. İşte tüm detaylar...

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan flaş açıklama! Çok önemli bir gelişme yaşandı!

Et ve Süt Kurumu (ESK), şarküteri üretimi yapan firmalara yönelik olarak mayıs sonuna kadar 16 bin canlı kesimlik büyükbaş hayvandan elde edilecek karkasların satışını yapacağını açıkladı.

Et fiyatlarına zam üstüne zam gelmişti! Uygun fiyata et almak için bir fırsat daha var

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

Kırmızı et sanayicileri fiyatların dengelenmesini bekliyor!

Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Bılıkçı, ESK'nin kırmızı et piyasasına yönelik adımları ile ilgili olarak 500 bin baş hayvanlık besilik ithalatı için izin verildiğini belirterek, onlarla beraber fiyatlar dengeye oturacağını söyledi.

Ankara’da et fiyatları sabitledi: Kıyma 190 TL, kuşbaşı 210 TL...

Et ve Süt Kurumu (ESK), Ankara'da perakende satış amacıyla sabit fiyatla et teminine başladığını duyurdu. Bu kapsamda,  Ankara'da 190 liradan kıyma ve 210 liradan kuşbaşı satılacak.

İndirim geliyor! İşte et fiyatlarını düşürecek 'besi çiftliği' hamlesi! Detayları açıklandı

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Türkiye'nin birkaç bölgesinde özellikle büyükşehirlere yakın yerlerde besi çiftliği kurmayı planladıklarını söyledi.

esk zamlı et listesi Haberi

esk zamlı et listesi

Geçtiğimiz Mart ayında kırmızı ete yüzde 48 zam yapmasıyla tepkileri üzerine çeken Et ve Süt Kurumu karkas et fiyatlarını artırma kararı aldı. Güncel liste açıklandı. ESK'nin görevden alınan başkanı Osman Uzun, zamlar için "Vatandaş ucuz et için kuyruk oluyordu" demişti.

Et ve Süt Kurumu (ESK) büyükbaş karkas et fiyatlarına zam yaptı. Yeni fiyat listesi kurum tarafından üretcilere duyuruldu.

Damızlık hayvan besleyen çiftçilere et kombinalarında kesim hizmeti sunan ESK, 1'inci kalite 57 randımanlı yağsız kesim büyükbaş hayvan alım fiyatını kilogram başına 84 lira olarak belirledi.

Açıklanan fiyata bakanlık destek primi ve karkas verimlilik primleri de eklenecek.

Böylece üretciye ödenecek tutar kilogramda 94 lira olacak.

ESK’nin alım fiyatı üretici için bir taban fiyat belirlenmesi anlamına da geliyor..

Hayvanını ESK kombinalarında kestiren üreticilere ödenen erkek sığır başına 2 bin 500 lira destek ödemesi...