29 / 03 / 2024

Eski Kale Yolunda so durum

Eski Kale Yolunda so durum

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Feyat Asya , bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

Mardin'de tarihi taş evlerin duvarları yıkıldı!

Mardin'de meydana gelen aşırı yağış nedeniyle birçok tarihi taş evin duvarı yıkıldı. Eski Mardin yolunda ise dağdan kopan kaya parçaları yola düştü.

Mahall Ankara’da hemen teslim fırsatı!

Türkerler Holding tarafından Ankara’nın en değerli bölgesi olan Eskişehir yolunda hayata geçen Mahall Ankara'da cazip kampanya başladı. Projede, hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Fikret Kuşkan'a eski eşten mal varlığı davası!

Eski eşten Fikret Kuşkan'a bir dava dahaEski eşi Fikret Kuşkan’a nafakasının artırılması ve çocuğuyla görüşme günlerinin sınırlandırılması talebiyle iki ayrı dava açan Bahar Kerimoğlu, yine mahkeme yolunda. Kerimoğlu, Kuşkan’ın tüm mal varlığına tedbir konulmasını istiyor.

Silivri Tarihi Kale İçi Projesi başladı!

Silivri’nin en eski mahallelerinden olan Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilecek Tarihi Kale İçi Projesi Yarbaşı Sokak’tan başladı.

Eskişehirspor'un stadını Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stata ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız" dedi.

Eskişehir yeni stadyum yolu genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir’de yapımı devam eden yeni stadyum yolunda sorumluluğu altında bulunan alanda yolları genişleterek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Eskişehir Emirceoğlu'nun yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Emirceoğlu Mahalle yolunda yol genişletme çalışmalarına başladı. 9 kilometre uzunluğundaki yolun yapımıyla sabah ve akşam saatlerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması planlandı.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Manisa Karaçay Köprüsü yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nü yeniliyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köprünün yapım çalışması dört ay sürecek.

Mahall Ankara'da son fırsatlar!

Uluslararası Mimarlık Ofisi ve Öncüoğlu RMJM Mimarlık tarafından tasarlanan ve Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara'da satışlar devam ediyor. Proje Eskişehir yolunda hayata geçiriliyor.

Eski Manisa yolunda ışıklandırma çalışması başlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ve Manisa merkezi birbirine bağlayan Eski Manisa yolunun modernleştirilmesi için aydınlatma çalışmasına başladı.

Eski Kale Yolunda so durum Haberi

Eski Kale Yolunda so durum

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Feyat Asya , Fen İşleri Müdürlüğü'nce kentin farklı noktalarında yaptığı yama çalışmalarının yanı sıra bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı. Kale parkına çıkan yolun bir bölümünde çökme meydana geldiğini hatırlatan Asya, "Çöken Kale Park Caddesi'nden dolayı vatandaşlarımız bir süre mağdur oldu. Vatandaşlarımızın kale parkına rahat bir şekilde çıkmaları için Eski Kale Yolu'nda genişletme ve asfaltlama çalışması yaparak kullanıma hazır hale getirdik. Bundan sonra vatandaşlarımız kale parkına çıkmak için bu yolu kullanabilir" diye konuştu. Asya, belediye olarak kentin birçok sorununu asgari düzeye indirmek için çalışmaları sürdürdüklerini de sözlerine ekleyerek, şöyle devam etti:"Bu kapsamda başlatmış olduğumuz yol onarım ve yenileme çalışmalarımıza hummalı bir şekilde devam ediyoruz....