07 / 05 / 2024

eski tbmm lojmanlarının yeri

eski tbmm lojmanlarının yeri

Or-An'da eski TBMM lojmanlarının bulunduğu yerde, 180 bin metrekare alanda inşa edilen ve 150 milyon dolara malolan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı.

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Divanhane Eski Karakol Binası'nın yıkımında flaş gelişme!

Tarihi Divanhane Binası'nın, yıkıma maruz kalmasının ardından flaş gelişme yaşandı. Divanhane Eski Karakol Binası'nın duvarları hiltiyle kırılırken proje alanına iş makineleri dahil edildi.

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

İzmir'deki 20 yıldan eski binalar dönüştürülmeli!

Yapı Denetim Kuruluşları İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akbaşak, 2000'den önce inşaat ruhsatı alınmış binalarda deprem sebebiyle risk olduğunu söyledi, bu tarihin bir milat olduğuna vurgu yaptı. Akbaşak, 20 yıldan daha eski binalar için kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Zeytinburnu'nda millet bahçesi için askeri lojmanların yıkımına başlandı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan millet bahçesi yerinde bulunan askeri lojmanların yıkımları başlandı.

eski tbmm lojmanlarının yeri Haberi

eski tbmm lojmanlarının yeri


Açılışa, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası Başkanı (ATO) Başkanı Sinan Aygün, çok sayıda oda başkanı, işadamı ve davetliler katıldı.


Panora Proje Koordinatörü Salih Bezci, açılış öncesinde yaptığı konuşmada, alışveriş merkeziyle ilgili bilgi verdi.


Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, yurt dışına çıktıkları zaman çok güzel alışveriş merkezleri gördüklerini, şimdi Ankara'da onların çok daha güzellerinin yapıldığını söyledi.


Türkiye'de kişi başına düşen milli gelirin 5 yıl önce 2 bin 500 dolar olduğunu, bugün 6 bin dolara yaklaştığını ifade eden Çağlayan, önümüzdeki dönemde bu rakamın 7 bin dolara yükselmesini hedeflediklerini...