25 / 04 / 2024

eski teşvikiye

eski teşvikiye

1936 yılında Teşvikiye'de Hamamcı Emin Efendi Sokak'ta bulunan 8 daireli Teşvikiye Apartmanı 3 bin 500 lira teminatla, faizsiz yedi taksiti yedi senede ve 8 taksitle ödenmek şartıyla satılacakmış.

1935 yılında Teşvikiye'de 619 buçuk metrekare arsa 1.300 lira teminatla satılacakmış!

Reşat Altın'ın 9 lira olduğu 1935 yılında Teşvikiye'de 619 buçuk metrekare arsa sekiz sene taksitle satılacakmış. Bin 300 lira depozito ile açık artırma usulüyle satılacakmış.

1935 yılında Teşvikiye'de eski Rus Hastanesi'nin bulunduğu 4081 metrekareye sahip arsa satılacakmış!

1935 yılında eski Rus Hastanesi'nin arsası Adapazarı Türk Ticaret Bankası tarafından açık artırma ile satılacakmış. Arsa bugün Nişantaşı semti Vali Konağı Caddesi'nde yer almaktaymış. Arttırmaya girebilmek için de 6 bin lira teminat vermek gerekmiş.

1933 yılında Teşvikiye'de bir arsa 276 liradan satılıkmış!

1933 yılında Teşvikiye Harbiye Caddesi'nde yer alan arsalar yüz bin lira teminat ile satlıkken yine Teşvikiye Atik Bostan Cedit sokağında yer arsalar 165-1000 lira teminat ile satılacakmış.

1932 yılında Teşvikiye'de bir apartman 84 bin liraymış!

14 mart 1932 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'ne Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beyoğlu Teşvikiye Mahallesi Kağıtane Caddesinde yer alan aprtman 84 bin liradan açık arttırmaya çıkacakmış.

1932 yılında Teşvikiye'de bir apartman 84 bin liraymış!

14 mart 1932 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'ne Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beyoğlu Teşvikiye Mahallesi Kağıtane Caddesinde yer alan aprtman 84 bin liradan açık arttırmaya çıkacakmış.

İstanbul'un yanı başında iş yeri arayanlara fırsat! Belediye 3 adet iş yerini KDV'den muaf satıyor! 

Yalova Teşvikiye Belediyesi, Yalova ili, Çınarcık ilçesi, Karşıyaka mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini satıyor. Peki İstanbul'un yanı başında yer alan iş yerlerinin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung markası bünyesinde yer alan Samsung Week indirim ve kampanyalarına devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de telefon değiştirme oldu. Eski telefonunuzu Samsung markasının Galaxy Z Fold4 modeline toplamda 6.500 TL yenileme indirimi sunuyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 995 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa  Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 995 milyon 151 bin 134 TL'ye yükseldi.

Teşvikiyelilerden TOKİ tepkisi!

Geçen senenin Nisan'ında eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün arsasında inşaatın başlaması amacıyla yapı ruhsatı alınması üzerine Teşvikiye Mahallesi sakinleri, duruma tepki gösterdi. Avukat Özge Çetin, Teşvikiyeliler adına bir açıklama gerçekleştirdi.

Teşvikiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Teşvikiye Camisi'nin restore edilmesine karar verilmişti. Uzun süre devam eden restorasyon tamamlandı. Restorasyon kapsamında, tarihi caminin yıpranan yüzeyi, statik yapısı ve süslemelerinde yenilemeler yapıldı. 

Teşvikiye Camisi ibadete açıldı! 

2018'de restorasyon çalışmalarına başlanan Teşvikiye Camisi, bugün kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Teşvikiye ve Harbiye'deki riskli yapılar ne olacak?

İstanbul Şişli’de Harbiye ve Teşvikiye’nin de dahil olduğu 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edilmişti. Peki o mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları durdu mu? Riskli yapılar ne olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Teşvikiye projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Derun Kabakcı ve Ayşe Dila Kabakcı ortaklığında kuruldu.

Teşvikiye Mahallesi sakinlerinden deprem toplanma alanı isyanı!

Teşvikiye Mahallesi sakinleri İstanbul’un en değerli bölgesinde devam eden inşaat çalışması için dava açtı.

Mim Hotel İstanbul 70 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Teşvikiye'de yer alan Mim Hotel 70 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

eski teşvikiye Haberi

eski teşvikiye

Emlak ve Eytam Bankası İlanları


Taksitle Satılık Apartman:


Bankamızın malı olan Teşvikiye'de Hamamcı Emin Efendi Sokak'ında eski 3 mükerrer yeni 19 nolu ve 8 daireli Teşvikiye Apartmanı birinci taksiti peşin ve 7 taksiti 7 senede ve şu suretle 8 taksitte faizsiz ödenmek şartıyla satılmak üzere kapalı zarfla artırmaya konulmuştur. İhalesi 29/1/936 tarihine tesadüf eden çarşamba günü saat on dörtte Ankara'da idare meclisimiz huzurunda yapılacaktır. 

İsteklilerin 3.500 lira teminat akçesiyle Ankara'da Umum Müdürlüğü'müze veyahut burada şubemize müracaat ederek alacakları şartname ile teklif mektuplarını o gün saat on bire kadar şubemize vermeleri.


(1936 yılında Reşat Altın 9.7 liraymış.)


Son Posta  17 İkincikanun (Ocak) 1945



Abdullah Kutalmış...