16 / 04 / 2024

eskidiji toki

eskidiji toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından yapılacak olan ve Eskidiji Gayrimenkul Müzeyedesi ile satışa çıkarılacak olan TOKİ Gayrimenkulleri' nin satışları yarın yapılmaya hazırlanıyor...

Toki Kayabaşı 23.bölge son başvuru tarihi!

Toki Kayabaşı 23.bölge'de Alt Gelir Grubu için 400 adet daire satışa çıkardı. Toki Kayabaşı 23.bölge Alt Gelir Grubu projesinde tüm daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Toki Kayabaşı 19.bölge son başvuru günü!

Toki Kayabaşı 19.bölge son başvuru günü 30 Nisan 2015. TOKİ Kayabaşı 19.bölge satış listesi 107 bin 800 TL ile 398 bin 458 TL arasında değişiyor...

Toki Kayabaşı 18.bölge son başvuru tarihi!

Toki Kayabaşı 18.bölge 1. ve 2. etapta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Toki Kayabaşı 18.bölge kura çekilişi 6 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2. etap kura çekilişi gerçekleşti!

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 2. Etap TOKI evlerinin kura çekimi yapıldı. İnşaatına geçen yıl mart ayında başlanan TOKI konutlarından ev alanlar aylık 335 ile 607 lira arasında taksit ödeyecek.

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu guruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ konut başvuru şartlarını ve başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasında son hafta!

Başbakanlık Toplu Konut Idaresi'nın (TOKI) borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut işyeri alıcıları için başlattığı "yüzde 20" indirim kampanyasında son haftaya girildi.

Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekilişi bugün gerçekleşecek olan TOKİ Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap'ta 100 adet konut kurayla satılıyor. Peki Tunceli Mazgirt Akpazar Belediyesi 2. Etap toki kura çekilişi nerede?

Antakya 2. Etap TOKİ bölgesine park ve yeşil alan kazandırılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 956 Toki olarak bilinen mahallenin Antakya'nın imar bakımından en güzide mekânlarından olmasına rağmen tek eksiğinin yeşil alan olduğunu ifade etti.

Antakya 2. Etap TOKİ 956 konutlarına yeşil alan yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2. Etap Toki 956 konutları Dernek Başkanı ve üyeleri ile istişare ederek, bölgenin yeşil alan eksikliğinin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Delice Konutları'nda başvurular başladı!

Delice ilçesi Aktepe mahallesinde Ankara-Samsun yoluna cephe olan ve belediye temin edilen arsalar üzerine TOKi tarafından Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacağı duyuruldu...

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

eskidiji toki Haberi

eskidiji toki

Eskidiji Müzayede'nin resmi sitesinde yayınlanan ilana göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan ve Eskidiji Gayrimenkul Müzeyedesi ile satışa çıkarılacak olan TOKİ Gayrimenkulleri'nin satışları yarın yapılıyor


TOKİ Gayrimenkul müzayedesi yarın saat 14.00'te gerçekleştiriliyor. Müzayedede 170 gayrimenkul satışa çıkarılacak.


İstanbul, Şanlıurfa, Afyonkarahisa, Burdur, Edirne, Trabzon, Amasya, Düzce, Kahramanmaraş, Malatya, Trabzon, Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Gaziantep, Giresun, Tokat ve Yozgat'ta yer alan gayrimenkullerde çok farklı ödeme seçenekleri bulunuyor.


Gayrimenkuller için tıklayın...



Melek...