26 / 04 / 2024

eskidiji Yiğit Group ihale

eskidiji Yiğit Group ihale

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nextgen Group Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyatlı, Ali Beyatlı, Emre Yiğit ve Mustafa Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitsan Metal Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Halil Yiğit tarafından kuruldu.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat!

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

eskidiji Yiğit Group ihale Haberi

eskidiji Yiğit Group ihale

Yiğit Group ve Eskidji Müzayedecilik el sıkıştı. Eskidji Müzayedecilik Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkulleri açık artırma ile satışa sunacak. 

Fortis İstanbul projesinde yer alan ticarilerin ve konutların Mart ayının ilk  haftasında Eskidiji Müzayedecilik aracılığı ile satışa çıkarılması planlanıyor. 

Yiğit Group imzasıyla Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Fortis İstanbul projesi, 14 bin 523 bin metrekarelik arsa alanı, 69 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 

Toplam yatırım tutarı 192 milyon TL olarak açıklanan Fortis İstanbul projesi, 20’şer katlı, üç blok ve 705 konuttan meydana geliyor. Projede 58 metrekarelik 1+0, 86 metrekarelik 1+1 A, 90 metrekarelik 1+1 B ve 125 metrekarelik 2+1 olmak üzere dört farklı tipte daire seçeneği yer alıyor. 

Fortis İstanbul projesinde; açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık -...