19 / 04 / 2024

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Eskidji, Fortis İstanbul'un gayrimenkullerini satacak!

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 



Yiğit Group ve Eskidji Müzayedecilik el sıkıştı. Eskidji Müzayedecilik Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkulleri açık artırma ile satışa sunacak. 

Fortis İstanbul projesinde yer alan ticarilerin ve konutların Mart ayının ilk  haftasında Eskidiji Müzayedecilik aracılığı ile satışa çıkarılması planlanıyor. 

Yiğit Group imzasıyla Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Fortis İstanbul projesi, 14 bin 523 bin metrekarelik arsa alanı, 69 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 

Eskidji, Fortis İstanbul un gayrimenkullerini satacak!

Toplam yatırım tutarı 192 milyon TL olarak açıklanan Fortis İstanbul projesi, 20’şer katlı, üç blok ve 705 konuttan meydana geliyor. Projede 58 metrekarelik 1+0, 86 metrekarelik 1+1 A, 90 metrekarelik 1+1 B ve 125 metrekarelik 2+1 olmak üzere dört farklı tipte daire seçeneği yer alıyor. 

Fortis İstanbul projesinde; açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık - kapalı teras, kuru temizleme, açık - kapalı otopark, revir, sauna gibi sosyal donatı alanları da bulunuyor. 

Eskidji, Fortis İstanbul un gayrimenkullerini satacak!

Proje lokasyon olarak; Star City, İstwest Meydabi 212 AVM ve Airport gibi popüler alışveriş merkezlerine yakın mesafede bulunuyor. Fortis İstanbul ayrıca Mall Of İstanbul ve Metroport'a ise 10 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön