26 / 04 / 2024

Fortis İstanbul fiyat

Fortis İstanbul fiyat

Yiğit Group tarafından inşa edilen Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkuller, Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. 

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Yiğit Group projesi olarak hayata geçirilen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Fortis İstanbul'da daireler 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yiğit Group İstanbul'un Basın Ekspres Yolu'nda Fortis İstanbul projesini hayata geçirecek. Bu projedeki ev fiyatları ise 220 bin ile 580 bin lira arasında değişirken metrekare fiyatı ise 4 bin 100 lira.

Fortis İstanbul'da metrekaresi 4 bin 100 TL!

Yiğit Group Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul projesinin temelinin önümüzdeki ay atmaya hazırlanıyor. Önder Yiğit, Fortis İstanbul'da metrekare satış fiyatının ortalama 4 bin 100 TL olacağını söyledi.

Sefaköy Fortis İstanbul Evleri!

Teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanan Sefaköy Fortis İstanbul Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Fortis İstanbul Residence teslim tarihi!

Fortis İstanbul Residence teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Satış süreci devam eden Fortis İstanbul projesi Sefaköy Basın Ekspres Yolu'nda, Aslan Tır Garajı arazisinde hayata geçiriliyor

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

63 bin 185 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Küçükçekmece Fortis İstanbul Rezidans ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının sonunda cevabı veriliyor. Proje, Yiğit Group tarafından yaşama geçiriliyor.

Sefaköy Fortis İstanbul Residence!

dükkan alanları 80 metrekare ile 158 metrekare, daire alanları ise 45 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen Sefaköy Fortis İstanbul Residence, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy'de, Basın Ekspres Yolu'nda konumlanıyor...

Fortis İstanbul Residence Küçükçekmece teslim!

Atatürk Havalimanı'na 950 metre mesafede olan Fortis İstanbul projesi Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre uzaklıkta yükselen Fortis İstanbul Residence Küçükçekmece teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirlendi..

Fortis İstanbul Sefaköy satılık!

Fortis İstanbul Sefaköy satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplam 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana gelen projede 5 bodrum katı + 15 katlı 3 blok yer alıyor...

Sefaköy Fortis İstanbul projesi!

Sefaköy Fortis İstanbul projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 45 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor...

Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Yiğit Group projesi olarak hayata geçirilen Fortis İstanbul ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının sonunda deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece Sefaköy Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor...

Fortis İstanbul Rezidans'ta 391 konut yer alacak!

Ayamama Deresi'nin kenarında 391 konutluk "Fortis İstanbul Rezidans" yükselecek. İstanbul Gate İnşaat, sel felaketiyle ünlü Ayamama Deresi'nin kenarına yapacağı rezidans konut projesine ÇED raporu almak için İstanbul Valiliği'ne başvurdu.

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu!

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu projesinin bina taban alanı toplam 6 bin 634 metrekare olan projede ticaret alanı 4 bin 219 metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin fiyatları henüz belirlenmedi...

Fortis İstanbul fiyat Haberi

Fortis İstanbul fiyat

Yiğit Group ve Eskidji Müzayedecilik el sıkıştı. Eskidji Müzayedecilik Fortis İstanbul projesinde yer alan gayrimenkulleri açık artırma ile satışa sunacak. 

Fortis İstanbul projesinde yer alan ticarilerin ve konutların Mart ayının ilk  haftasında Eskidiji Müzayedecilik aracılığı ile satışa çıkarılması planlanıyor. 

Yiğit Group imzasıyla Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Fortis İstanbul projesi, 14 bin 523 bin metrekarelik arsa alanı, 69 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 

Toplam yatırım tutarı 192 milyon TL olarak açıklanan Fortis İstanbul projesi, 20’şer katlı, üç blok ve 705 konuttan meydana geliyor. Projede 58 metrekarelik 1+0, 86 metrekarelik 1+1 A, 90 metrekarelik 1+1 B ve 125 metrekarelik 2+1 olmak üzere dört farklı tipte daire seçeneği yer alıyor. 

Fortis İstanbul projesinde; açık yüzme havuzu, süs havuzları, erkek - kadın spor salonu, açık -...