26 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul 2014 projeleri

Eskidji Gayrimenkul 2014 projeleri

2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Franchise alt yapısı ile bölge ortaklığı sistemini her geçen gün daha da genişletmeye devam ediyor.

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü bugün saat 14.00'te açık artırma ile satıyor.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü 26 Mart’ta satacak!

Şekerbank’ın 54 ilde 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü Eskidji Müzayedecilik tarafından 26 Mart Salı saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarılıyor...

Eskidji, Şekerbank'ın 52 ildeki 250 gayrimenkulünü bugün satıyor!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 250 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Açık artırma yöntemiyle satılacak gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

Eskidji, Şekerbank'ın 266 gayrimenkulünü 27 Eylül'de satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 266 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkarıyor...

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

ESKİDJİ Gayrimenkul'den yılın en başarılı bölge ortaklarına ödül!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdi.

Eskidji Gayrimenkul’den, Değer&İkna semineri!

Dün Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin sponsorluğunda düzenlenen , Kürşat Tuncel’in eğitimci olarak katıldığı “Satışın Altın Anahtarları: Değer&İkna ” konulu seminere ilgi yoğun oldu.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Demax Gayrimenkul, Eskidji ile ilerliyor!

Ankara OSTİM’de 2 yıldır faaliyet gösteren , DEMAX Emlak Borsası , 10 yıldan uzun süredir gayrimenkul piyasasında hizmet veren tecrübeli kadrosuyla kurumsallaşma yolunda ESKIDJI markası ile ilerlemeye karar verdi.

Eskidji Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş’ye yeni katılan danışmanlar,(YTÜ-SEM) iş birliği ile hazırlanan Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı.

Eskidji Gayrimenkul 2014 projeleri Haberi

Eskidji Gayrimenkul 2014 projeleri


2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul,Konya kulu-Kocaeli baş iskele-Çanakkale Merkez-Bursa Nilüfer-Balıkesir Burhaniye-İstanbul kurtuluş- İzmir Çeşme ve Isparta Merkez ile anlaşmalarını gerçekleştirdi.

2014 yılı hedeflerinin önceliğini yurt dışına vereceğini ileten Eskidji Gayrimenkul, yılın ilk gününde basın duyurusu ile Kuzey Irak’ın en önemli şehri haline gelen Erbil’de ki anlaşmasını yaparak bölgenin ilk Real Estate markası olacağını basın yolu ile duyurmuştu.

Ocak ayı içerisinde üç bölge otağının faaliyete geçeceğini detaylı basın duyurusu ile ilerleyen günlerde paylaşacak olan Eskidji Gayrimenkul’ ün aynı değerde yurt dışı projeleri olduğu bilinmekte…

Güven ve Dürüstlüğü ilke edinen Marka sahibi(Franchisor-ana firma)Eskidji Gayrimenkul, Bölge ortaklarına sunduğu ayrıcalıklı imkânları ve marka itibarı ile tercih sebebi olmaya devam ediyor. Bunun yanında anayasası ile güven ve dürüstlük ilkelerinin de temel aldığı için kalıcılığını...