16 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul franchise ile büyüyor!

Eskidji Gayrimenkul franchise ile büyüyor!

2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Franchise alt yapısı ile bölge ortaklığı sistemini her geçen gün daha da genişletmeye devam ediyor.




2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul,Konya kulu-Kocaeli baş iskele-Çanakkale Merkez-Bursa Nilüfer-Balıkesir Burhaniye-İstanbul kurtuluş-  İzmir  Çeşme ve Isparta Merkez ile anlaşmalarını gerçekleştirdi.

2014 yılı hedeflerinin önceliğini yurt dışına vereceğini ileten Eskidji Gayrimenkul, yılın ilk gününde basın duyurusu ile Kuzey Irak’ın en önemli şehri haline gelen Erbil’de ki anlaşmasını yaparak bölgenin ilk Real Estate markası olacağını basın yolu ile duyurmuştu.

Ocak ayı içerisinde üç bölge otağının faaliyete geçeceğini detaylı basın duyurusu ile ilerleyen günlerde paylaşacak olan Eskidji Gayrimenkul’ ün aynı değerde yurt dışı projeleri olduğu bilinmekte…

Güven ve Dürüstlüğü ilke edinen Marka sahibi(Franchisor-ana firma)Eskidji Gayrimenkul, Bölge ortaklarına sunduğu ayrıcalıklı imkânları ve marka itibarı ile tercih sebebi olmaya devam ediyor. Bunun yanında anayasası ile güven ve dürüstlük ilkelerinin de temel aldığı için kalıcılığını korumayı başarıyor.

Eskidji Gayrimenkul ’ün, bu güne kadar ki başarılı ve kalıcı çizgisinin temeli, anayasası ile güven ve dürüstlük ilkelerine olan bağlılığıdır.


Geri Dön