20 / 04 / 2024

Eskidji Gayrimenkul franchise

Eskidji Gayrimenkul franchise

2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Franchise alt yapısı ile bölge ortaklığı sistemini her geçen gün daha da genişletmeye devam ediyor.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Zennure Özen, Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı oldu!

Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli isimlerinden olan Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerinden sorumlu yönetim danışmanı oldu.

Eskidji, Şekerbank'ın 262 gayrimenkulünü 26 Eylül’de satışa çıkarıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde bulunan 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü bugün saat 14.00'te açık artırma ile satıyor.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Eskidji, Şekerbank’ın 251 gayrimenkulünü 26 Mart’ta satacak!

Şekerbank’ın 54 ilde 251 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü Eskidji Müzayedecilik tarafından 26 Mart Salı saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarılıyor...

Eskidji, Şekerbank'ın 52 ildeki 250 gayrimenkulünü bugün satıyor!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 250 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. Açık artırma yöntemiyle satılacak gayrimenkullerin ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Şekerbank'ın 54 ildeki 266 gayrimenkulü yarın satılıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank bünyesine bağlı 54 ildeki 266 adet gayrimenkulü yarın satıyor. 

Eskidji, Şekerbank'ın 266 gayrimenkulünü 27 Eylül'de satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 266 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkarıyor...

Eskidji Gayrimenkul franchise Haberi

Eskidji Gayrimenkul franchise


2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul,Konya kulu-Kocaeli baş iskele-Çanakkale Merkez-Bursa Nilüfer-Balıkesir Burhaniye-İstanbul kurtuluş- İzmir Çeşme ve Isparta Merkez ile anlaşmalarını gerçekleştirdi.

2014 yılı hedeflerinin önceliğini yurt dışına vereceğini ileten Eskidji Gayrimenkul, yılın ilk gününde basın duyurusu ile Kuzey Irak’ın en önemli şehri haline gelen Erbil’de ki anlaşmasını yaparak bölgenin ilk Real Estate markası olacağını basın yolu ile duyurmuştu.

Ocak ayı içerisinde üç bölge otağının faaliyete geçeceğini detaylı basın duyurusu ile ilerleyen günlerde paylaşacak olan Eskidji Gayrimenkul’ ün aynı değerde yurt dışı projeleri olduğu bilinmekte…

Güven ve Dürüstlüğü ilke edinen Marka sahibi(Franchisor-ana firma)Eskidji Gayrimenkul, Bölge ortaklarına sunduğu ayrıcalıklı imkânları ve marka itibarı ile tercih sebebi olmaya devam ediyor. Bunun yanında anayasası ile güven ve dürüstlük ilkelerinin de temel aldığı için kalıcılığını...