27 / 04 / 2024

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...



Ülkemizin en köklü emlak danışmanlık markaları arasında yer alan 37 senedir sektöre yön veren TURYAP, 2022'de toplamda 90 şube açarak Türkiye’nin her kentinde hizmet vermeyi planlıyor. 2022 yılında yatırımlarının aralıksız devam edeceğini dile getiren TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay, halhazırda ülke genelinde 250 şube ile hizmet verdiklerini dile getirerek, 2022 yılında 90 yeni şube daha açacaklarını açıkladı.

Yatırım yapmanın önemiyle ilgili de önemli açıklamalar yapan M. Onur Sarıbay, “TURYAP kurulduğu günden bu yana  emlak danışmanlığı dendiğinde ilk akla gelen ve güvenilir marka olma özelliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Biz hiç durmadan yatırımlarımızı sürdürdük, bundan sonra da bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz. Bugün ülke çapında 250 ofis, bin 500 danışman ve 35 bin portföyle  hizmet veriyoruz. Bu yıl 90 yeni franchise daha açacağız. Böylece Türkiye’nin her şehrinde hizmet vermiş olacağız” şeklinde konuştu.

Cirodan pay alınıyor mu?

TURYAP franchise’ı olmak için öncelikli olarak bir ofis gerektiğini kaydeden M. Onur Sarıbay, mesleki eğitim sertifikaları almak gerektiğine de değindi. Onur Sarıbay, gereken belgelerin hazırlanması ve il ile ilçelere göre değişiklik gösteren franchise bedellerinin temin edilmesiyle beraber TURYAP ofisi açılabilceğini söyledi.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Yatırımcılarını ciddi bir biçimde desteklediklerinin de altını çizen Onur Sarıbay, sağladıkları avantajlar ile ilgili olarak şöyle konuştu:  “Öncelikle cirodan pay almıyoruz. TURYAP, kendi markasının ve bilgi birikiminin sahibidir. Dolayısıyla her yeni temsilci için yabancı marka sahiplerine pay ödemek zorunda değildir. Bu sayede aylık ödenti ücreti düşüktür. TURYAP temsilcileri portföylerini ‘www.turyap.com.tr'de ücretsiz olarak yayınlayabilir. İşe başlarken, kuruluş yeri ve ofis seçimi, tabela, dış giydirme, ofis dekorasyonu, çalışanlarının organizasyonu gibi konularda TURYAP'ın danışmanlığından, bilgi, teşvik ve deneyiminden yararlanırlar. En zor dönem olan kuruluşta, acemiliğin getirebileceği hatalardan uzak kalır ve hızlı ilerleme imkanı bulurlar. Yeni danışmanlara emlak pazarlama, değerleme, tapu ve imar bilgilerinin yanı sıra müşteriyle iletişim ve deneyimlerden oluşan önemli bilgiler aktarılır. Bu eğitimlerle temsilcilerin tam donanımlı olarak mesleğe başlamaları sağlanır. Eğitimler daha sonra da periyodik olarak devam eder. 

İşe yeni başlayan her temsilciye aynı bölgeden tecrübeli bir başka temsilci danışman olarak atanır. Danışmalar, yeni temsilcilerin uygulamada karşılaşabilecekleri sorunları çözmelerine yardımcı olur ve sorularını yanıtlar. Aynı bölgedeki TURYAP temsilcileri periyodik olarak toplanarak bölgeye ilişkin gelişmeleri gözden geçirir, birbirlerine portföylerini anlatır, bilgi ve deneyimlerini paylaşır. Temsilciler, ofislerinde diledikleri sayıda gayrimenkul danışmanı çalıştırarak pazarlama kadrolarını genişletebilirler. Çalıştırdıkları kişiler için genel müdürlüğe herhangi bir ödemede bulunmazlar.”

M. Onur Sarıbay, 2022'de pek çok yeni yatırımı hayata geçirmeyi hedeflediklerini de belirtti. 
 

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!


Geri Dön