19 / 04 / 2024

Yozgat Havalimanı 2022 yılında hizmete girecek!

Yozgat Havalimanı 2022 yılında hizmete girecek!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat mitinginde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Yozgat Havalimanı'nın 2022 yılında hizmete gireceğini söyledi. 



Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Yozgat Mitingi'nde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan şunları söyledi; 

Ankara - Sivas Yüksek Hızlı Tren hattı ile Yozgat - Sivas 1 saate, Yozgat - İstanbul 5 saat 15 dakika sürecek. Bu hattın inşası da uzadı. Ama inşallah bu işin sonuna geliyoruz. Bu yüksek hızlı tren hattını Kayseri'ye uzatacağız. Yozgat Havalimanımızın inşaatı sürüyor, 2022 yılında hizmete sunmayı hedefliyoruz.

Bay Kemal; bak sana Yozgat'ın resmi rakamını veriyorum. 1,6 katrilyon lira tarımsal destek verdik Yozgatlı çiftçimize. Yozgat'ta bir Teknopark iki OSB kurduk. Havalimanımızın hemen yanındaki yeni OSB şehrimiz için yeni bir gelişme kapısı olacak.
 


Geri Dön