28 / 03 / 2024

Hyatt Regency Almaty Otel 2017 yılında hizmete açılacak!

Hyatt Regency Almaty Otel 2017 yılında hizmete açılacak!

Yatırımını Tavros Yatırım Holding gerçekleştirdiği, Kazakistan’ın Almatı şehrinde inşası devam eden Hyatt Regency Almaty Otel, 2017 yılında hizmete girecek. Otel; 270 oda kapasiteli, 6800 metrekarelik alan üzerine konumlanıyor...



Kazakistan’ın Almatı şehrinde Tavros’un yatırımını gerçekleştirdiği otelin işletmesi için Hyatt International'ın Hyatt Regency markası ile anlaşıldı. 2017 yılında açılması planlanan Hyatt Regency Almaty Otel, Hyatt’ın Kazakistan’a dönüşünü simgeleyecek.

 

Hyatt Avrupa, Asya ve Orta Doğu Satın Alma ve Geliştirme, Kıdemli Başkan Yardımcısı Peter Norman “Hyatt markasının Kazakistan’daki mevcudiyetini yeniden sağladığımız için mutluyuz. Bu otelin inşası,  Hyatt’ın marka olarak Orta Asya’da genişlemeye devam etmesi açısından önemli bir adımı temsil ediyor.” dedi.

 

Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya,“Hyatt Regency markasının gücü ve cazibesinin yanı sıra Almatı şehri konum olarak Orta Asya’nın önemli finans merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Bu nedenle yeni otelin bölge çapında hem iş hem de eğlence amaçlı seyahat edenlerin buluştuğu önemli bir nokta olacağına inanıyoruz. Almatı’nın büyüyen ekonomisi markayı küresel anlamda tanıtma olanağı sağlıyor.” dedi. 

 

Satpaev Caddesi ve Esentai Nehri arasında, şehir merkezinin kalbinde konumlanacak, olan Hyatt Regency Almaty Otel,  Almatı Uluslararası Havaalanı ve Kazakistan Menkul Kıymetler Borsası’na yakınlığıyla finans bölgesine kolayca erişim sunuyor. 

 

Otel; 270 oda kapasiteli, 6800 metrekarelik alan üzerine konumlandırılmış. Otelde 41 suit oda, 3 restoran bar, bir spa ve bir fitness salonu ile 600 metre karelik balo salonu dahil 1500 metre karelik sosyal yaşam alanı da sunuyor. 

 

Hyatt Regency Almaty, şu an dünyada hizmet veren Çin, Hindistan, Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Amerika Birleşik Devletleri dahil, 145 Hyatt Regency Oteli’ne katılacak.


Geri Dön