28 / 03 / 2024

Eskidji Gayrimenkul hizmetleri

Eskidji Gayrimenkul hizmetleri

2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Franchise alt yapısı ile bölge ortaklığı sistemini her geçen gün daha da genişletmeye devam ediyor.

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

Fefer Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fefer Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayal Fefer ve Eyal Fefer ortaklığında kuruldu.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Mki Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mki Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal İnce tarafından kuruldu.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Soyçen tarafından kuruldu.

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kozak tarafından kuruldu.

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Norouzuzadeh tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Eskidji Gayrimenkul hizmetleri Haberi

Eskidji Gayrimenkul hizmetleri


2014 yılına büyüme planına uygunlukta başlayan Eskidji Gayrimenkul,Konya kulu-Kocaeli baş iskele-Çanakkale Merkez-Bursa Nilüfer-Balıkesir Burhaniye-İstanbul kurtuluş- İzmir Çeşme ve Isparta Merkez ile anlaşmalarını gerçekleştirdi.

2014 yılı hedeflerinin önceliğini yurt dışına vereceğini ileten Eskidji Gayrimenkul, yılın ilk gününde basın duyurusu ile Kuzey Irak’ın en önemli şehri haline gelen Erbil’de ki anlaşmasını yaparak bölgenin ilk Real Estate markası olacağını basın yolu ile duyurmuştu.

Ocak ayı içerisinde üç bölge otağının faaliyete geçeceğini detaylı basın duyurusu ile ilerleyen günlerde paylaşacak olan Eskidji Gayrimenkul’ ün aynı değerde yurt dışı projeleri olduğu bilinmekte…

Güven ve Dürüstlüğü ilke edinen Marka sahibi(Franchisor-ana firma)Eskidji Gayrimenkul, Bölge ortaklarına sunduğu ayrıcalıklı imkânları ve marka itibarı ile tercih sebebi olmaya devam ediyor. Bunun yanında anayasası ile güven ve dürüstlük ilkelerinin de temel aldığı için kalıcılığını...