19 / 04 / 2024

Eskihisar bağlantı yolu

Eskihisar bağlantı yolu

Kocaeli Büyükşehir, Gebze’ye yeni bir alternatif ulaşım güzergahı oluşturdu. Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi’nde yapılan çalışmalarla TÜBİTAK ve Eskihisar arasında Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanan yeni bir yol oluşturuldu.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırı yıkar. Cihaz çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutur. Peki indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Blankenburg Bağlantı Yolu Projesi'nin inşaatı başladı!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki şirketi Ballast Nedam'ın BAAK Konsorsiyumu tarafından inşa edilecek bir milyar avroluk Blankenburg Bağlantı Yolu Projesi'nin inşaatı başladı. 

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Yeni havalimanının bağlantı yolu yarın açılıyor!

Yapımı çalışmaları hızla devam eden Kuzey Marmara Otoyolu'nun, İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak yollar arasında yer alan kesimi, 29 Ekim'de hizmete girecek.

Silivri Türbin Alanı ve Bağlantı Yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Silivri İlçesi, Değirmenköy Mahallesi'nde Türbin Alanı ve Bağlantı Yoluna ilişkin 1/500 ölçekli 2 adet imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Eskihisar bağlantı yolu Haberi

Eskihisar bağlantı yolu


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye yeni bir alternatif ulaşım güzergahı oluşturdu. Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi’nde yapılan çalışmalarla TÜBİTAK ve Eskihisar arasında Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanan yeni bir yol oluşturuldu. D-100 Karayolu’ndan 1802 Sokak üzerinden devam eden Dr. Zeki Acar Caddesi, Yüksek Hızlı Tren hattı üzerinden köprüyle Eskihisar Caddesi’ne bağlanıyor. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan yeni güzergah, Eskihisar ulaşımını Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinden D-100’e bağlıyor.


BİN 100 METRE

Bin 100 metrelik bağlantı yollarının yapılması ile birlikte Darıca ilçesinin TEM otoyoluna katılımı sağlanacak ve trafik yoğunluğu ortadan kalkacak. İstasyon Caddesi için de alternatif bir güzergâh oluştu. Proje kapsamında 15 bin 500 metreküp kazı, 45 bin metreküp dolgu, bin 250 metreküp cephe paneli, 3 bin 125 metreküp taş duvar...