26 / 04 / 2024

eskişehir Kireççiler İnşaat

eskişehir Kireççiler İnşaat

Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, "2013 firmamız için verimli bir yıl oldu. 2014 yılı için ise hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bu yıla göre iş hacmimizi yüzde 50 artıracağımızı düşünüyoruz" dedi.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesinin ihalesi yarın yapılacak. 

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Eskişehir Alpu için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ Eskişehir 189 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Sivrihisar 209 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Eskişehir ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çörekçiler İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çörekçiler İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çörek tarafından kuruldu.

eskişehir Kireççiler İnşaat Haberi

eskişehir Kireççiler İnşaat


Firmanın her yıl bir önceki yıla göre büyüyerek yoluna devam ettiğini belirten Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, "2013 firmamız için verimli bir yıl oldu. 2014 yılı için ise hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bu yıla göre iş hacmimizi yüzde 50 artıracağımızı düşünüyoruz" dedi. Gül, buna bağlı olarak istihdam sayısını da artırdıklarını söyledi. Türkiye'de birçok noktaya hizmet götürdüklerini belirten Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, inşaat malzemesi satışı, konut imalatı, karayolu taşımacüığı ve kömür satışı alanlarında hizmet verdiklerini dile getirdi. 

Gül, Eskişehir'de 1964 yılında inşaat sektörüne adım atan şirketin, inşaat malzemelerinde, geniş ürün yelpazesi ile farklı markalan müşterilerine ulaştırdığım bildirdi. Eskişehir'de kentsel dönüşümle birlikte eski binaların yıkılıp tekrar yapılacak olmasının kendileri için bir pazar oluşturduğuna değinen Gül, "Şu an şehrin muhtelif...