28 / 03 / 2024

Kireççiler İnşaat, gelecek yıl iş hacmini yüzde 50 artıracak!

Kireççiler İnşaat, gelecek yıl iş hacmini yüzde 50 artıracak!

Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, "2013 firmamız için verimli bir yıl oldu. 2014 yılı için ise hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bu yıla göre iş hacmimizi yüzde 50 artıracağımızı düşünüyoruz" dedi.




Firmanın her yıl bir önceki yıla göre büyüyerek yoluna devam ettiğini belirten Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, "2013 firmamız için verimli bir yıl oldu. 2014 yılı için ise hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bu yıla göre iş hacmimizi yüzde 50 artıracağımızı düşünüyoruz" dedi. Gül, buna bağlı olarak istihdam sayısını da artırdıklarını söyledi. Türkiye'de birçok noktaya hizmet götürdüklerini belirten Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, inşaat malzemesi satışı, konut imalatı, karayolu taşımacüığı ve kömür satışı alanlarında hizmet verdiklerini dile getirdi. 

Gül, Eskişehir'de 1964 yılında inşaat sektörüne adım atan şirketin, inşaat malzemelerinde, geniş ürün yelpazesi ile farklı markalan müşterilerine ulaştırdığım bildirdi. Eskişehir'de kentsel dönüşümle birlikte eski binaların yıkılıp tekrar yapılacak olmasının kendileri için bir pazar oluşturduğuna değinen Gül, "Şu an şehrin muhtelif yerlerinde şantiyelerimiz var. Buralarda 7-8 katlı binaları yıkıp yenilerini yapıyoruz. Şehrin yenilenmesine katkı sağlıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi. Kentsel dönüşümün çok iyi bir uygulama olduğunu, özellikle eski binaların yıkılıp yerine depreme dayanıklı, sağlam ve daha estetik yapıların inşa edilecek olmasının büyük önem taşıdığım vurgulayan Ergin Gül, "Bunun yanı sıra inşaat firmalarının yıkım yapım aşamasında ödemesi gereken birçok harçtan muaf tutulması, yer sahiplerine kira yardımı yapılması ve uzun vadeli düşük faizli uygun kredi olanağı sağlanması da artı yönler olarak dikkat çekiyor. 


Keşke bu uygulama daha önceden yapüsaydı da şehirler bugün daha düzgün ve daha güzel bir yapılaşma içinde olsaydı" şeklinde konuştu. 

Eskişehir'de kentsel dönüşümle ilgili riskli alanlar belirlenirken hata yapıldığını iddia eden Gül, özellikle kendiliğinden dönüşecek alanların kentsel dönüşüm uygulama alanı içine alınmasının bir takım sorunları da beraberinde getirdiyeni pazar oluşturdu" Eskişehir'de kentsel dönüşümle birlikte eski binaların yıkılıp tekrar yapılacak olmasının kendileri için bir pazar oluşturduğuna değinen Gül, "Şu an şehrin muhtelif yerlerinde şantiyelerimiz var. Buralarda 7-8 katlı binaları yıkıp yenilerini yapıyoruz" dedi. 


ğini söyledi. Kentsel dönüşümde adil olunması gerektiğinin altını çizen Gül, vatandaşa en yüksek faydanm sağlanması ve mülkiyet haklarının korunması konularına hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurguladı. 


Dünya


Geri Dön