19 / 04 / 2024

Kireççiler İnşaat

Kireççiler İnşaat

Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, "2013 firmamız için verimli bir yıl oldu. 2014 yılı için ise hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bu yıla göre iş hacmimizi yüzde 50 artıracağımızı düşünüyoruz" dedi.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çörekçiler İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çörekçiler İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çörek tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat'ın Mardin'deki şantiyesinde 'işçiler grev başlattı' iddiası! 

Cengiz İnşaat’ın Mardin Mazıdağı’ndaki şantiyesinde işçilerin grev başlattığı iddia edildi. Korona fırsatçılığına dikkat çeken işçiler taleplerinin kabul edilmesini istiyor...

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

Ücretlerini alamayan işçiler inşaat firması önünde eylem yapıyor!

Bir inşaat firmasının Cezayir'deki şantiyesinde çalışan ve ücretlerini alamadıklarını iddia eden işçiler, firmanın Bakırköy'de bulunan binası önünde 9 gündür eylem yapıyor.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Korkuteli'nde inşaatçılar sertifikalarını aldılar!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkuteli İnşaatçılar, Elektrikçiler, Sıhhi Tesisatçılar, Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine Mesleki Yeterlilik Belgeleri verildi.

Ekşiler 3f İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşiler 3f İnşaat Anonim Şirketi Halil İbrahim Erkan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın'da paralarını alamayan işçiler inşaatı söktü!

Aydın’ın Efeler ilçesince paralarını alamadıklarını ve haksız yere işten çıkarıldıklarını iddia eden 27 işçinin dün başlattıkları eylem bugün de devam ediyor. İnşaatın çatısına çıkan bir grup işçi, söktükleri malzemeleri aşağıya fırlattı.

Ürdün'deki Mısırlı işçiler inşaat sektöründe çalışıyor!

Mısır ile Ürdün, turizm, iş, mesleki eğitim, ilaç, jeoloji, İslami işler madencilik ve kültür gibi alanlarda işbirliğini içeren 14 protokol imzaladı. Ürdün'de, çoğu başkent Amman'da olmak üzere 636 bin Mısırlı yaşıyor. Ürdün'deki Mısırlı işçilerin büyük kısmı inşaat ve hizmet alanında çalışıyor.

İnşaat işçileri emeğinin karşılığını alıyor mu?

Çankaya’da yapılan apartmanların inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmaların arttığı 2005 yılından bu yana işçilerin emeğinin betona gömüldüğünü söylüyor. İşçiler inşaat sektöründe çalışan kişilerin diğer iş kollarında çalışanlara göre daha fazla yıprandıklarını belirtiyor.

Kireççiler İnşaat Haberi

Kireççiler İnşaat


Firmanın her yıl bir önceki yıla göre büyüyerek yoluna devam ettiğini belirten Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, "2013 firmamız için verimli bir yıl oldu. 2014 yılı için ise hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bu yıla göre iş hacmimizi yüzde 50 artıracağımızı düşünüyoruz" dedi. Gül, buna bağlı olarak istihdam sayısını da artırdıklarını söyledi. Türkiye'de birçok noktaya hizmet götürdüklerini belirten Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, inşaat malzemesi satışı, konut imalatı, karayolu taşımacüığı ve kömür satışı alanlarında hizmet verdiklerini dile getirdi. 

Gül, Eskişehir'de 1964 yılında inşaat sektörüne adım atan şirketin, inşaat malzemelerinde, geniş ürün yelpazesi ile farklı markalan müşterilerine ulaştırdığım bildirdi. Eskişehir'de kentsel dönüşümle birlikte eski binaların yıkılıp tekrar yapılacak olmasının kendileri için bir pazar oluşturduğuna değinen Gül, "Şu an şehrin muhtelif...