25 / 04 / 2024

Kireççiler İnşaat iş hacmi

Kireççiler İnşaat iş hacmi

Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, "2013 firmamız için verimli bir yıl oldu. 2014 yılı için ise hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bu yıla göre iş hacmimizi yüzde 50 artıracağımızı düşünüyoruz" dedi.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Eval İnşaat için iflas kararı verildi! Alacaklılar toplantısı 10 Ekim'de!

Bugüne kadar binlerce konut inşa eden ve Esenyurt'tra hayata geçirdiği 1.300 konutluk Eval Park ile gündem olan Eval İnşaat için iflas kararı verildi. İşte ayrıntılar... 

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Kavgada bıçaklanan inşaat işçisi, yaşamını yitirdi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kavga ettiği kişiler tarafından bıçaklanan inşaat işçisi Ahmet Daştemir (28) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Güngören Tozkoparan Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşme bedeli 59 milyon 765 bin 500 TL olarak belirtildi...

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çörekçiler İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çörekçiler İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çörek tarafından kuruldu.

TOKİ Viranşehir 2. kademe ikmal inşaatı işi ihalesi yarın!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Ovası İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Konya Ovası 1-2-3 Sulamaları İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kireççiler İnşaat iş hacmi Haberi

Kireççiler İnşaat iş hacmi


Firmanın her yıl bir önceki yıla göre büyüyerek yoluna devam ettiğini belirten Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, "2013 firmamız için verimli bir yıl oldu. 2014 yılı için ise hazırlıklarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl bu yıla göre iş hacmimizi yüzde 50 artıracağımızı düşünüyoruz" dedi. Gül, buna bağlı olarak istihdam sayısını da artırdıklarını söyledi. Türkiye'de birçok noktaya hizmet götürdüklerini belirten Kireççiler İnşaat Şirket Müdürü Ergin Gül, inşaat malzemesi satışı, konut imalatı, karayolu taşımacüığı ve kömür satışı alanlarında hizmet verdiklerini dile getirdi. 

Gül, Eskişehir'de 1964 yılında inşaat sektörüne adım atan şirketin, inşaat malzemelerinde, geniş ürün yelpazesi ile farklı markalan müşterilerine ulaştırdığım bildirdi. Eskişehir'de kentsel dönüşümle birlikte eski binaların yıkılıp tekrar yapılacak olmasının kendileri için bir pazar oluşturduğuna değinen Gül, "Şu an şehrin muhtelif...