27 / 04 / 2024

Eşlere Yapılacak KEY Yardımı

Eşlere Yapılacak KEY Yardımı

KEY yardımından faylanan işçi, memur ve çalışanların en çok merak ettikleri sorular arasında "KEY yardımının ne kadar süre ile yapıldığı" yer alıyor. İşte KEY yardım süresi ile ilgili esaslar..

Çiftçi Kayıt Sistemi için son tarih yaklaşıyor! Başvurular e-devletten yapılacak! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2002'de uygulamaya aldığı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son tarih yaklaşıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için ilçe müdürlükleri ve e-devlet üzerinden 2 Ocak'a kadar yapılacak

Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını açıkladı. Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

Eşini kaybeden kadınlar için açıklandı! Başvuru yapanlara 2000 TL ödeme yapılacak! Başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlar için duyuru yaptı. Başvuruda bulunanlara 2 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaşlarına 6 aylık periyotlar şeklinde zam yapılıyor. Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

TOKİ 22-28 Ocak güncel takvimini gün gün duyurdu! Bu hafta kuralar peş peşe yapılacak! İşte il il güncel kura takvimi...

TOKİ güncel konut çekiliş takvimini duyurdu. TOKİ 29-28 Ocak güncel takvimini gün gün açıkladı. Bu hafta kuralar peş peşe yapılacak. İşte il il güncek kura takvimi...

Bekçi alımlarında son dakika müjdesi adeta peş peşe geldi! Bekçi alımı ne zaman yapılacak? Hemen bu detaya bakın!

Bekçi alımlarında son dakika müjdesi adeta peş peşe geldi... Bekçi alımı ne zaman yapılacak... Hemen bu detaya bakın...

Bekçi alımlarında Ocak 2023 müjdesi peş peşe geldi! Bekçi alımı hangi tarihlerde yapılacak? Hemen bakın!

Bekçi alımlarında Ocak 2023 müjdesi peş peşe geldi... Bekçi alımı hangi tarihlerde yapılacak? Hemen bakın...

TOKİ 15-24 Ocak 2023 kura takvimi resmen duyuruldu! Peş peşe yapılacak 2+1, 3+1 kuraları hangi ilde hangi gün olacak?

Başvuran milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ 15-24 Ocak 2023 kura takvimi resmen duyuruldu! Peş peşe yapılacak 2+1, 3+1 kuraları hangi ilde hangi gün olacak?

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi! 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın!

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi... 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın...

TOKİ 12-24 Ocak il il kura takvimi resmen açıklandı! 2+1 3+1 konut çekilişi peş peşe yapılacak! 

TOKİ 12-24 Ocak il il kura takvimi resmen açıklandı! 2+1 3+1 konut çekilişi peş peşe yapılacak! Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi gerçekleştirilecek? İşte 12-24 Ocak 2023 kura takvimi...

Eşlere Yapılacak KEY Yardımı Haberi

Eşlere Yapılacak KEY Yardımı

KEY yardım süresi!

KEY yardımından faylanan işçi, memur ve çalışanların en çok merak ettikleri sorular arasında "KEY yardımının ne kadar süre ile yapıldığı" yer alıyor. KEY ödemeleri süresi ile ilgili esaslar, 3220 sayılı Kanunun Uygulama Yönetmeliğinde şu şekilde açıklanıyor.


KEY süresi..

Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durdurulur. Ancak, bunlardan yardım yapılma hakkını tekrar kazananlara, 180 aylık sürenin bakiye kısmı kadar yardım yapılmasına devam olunur. 


Yardımdan yararlanır iken ölen kişinin, kalan süreye ait yardım hakkı, yardıma müstehak eşi adına yapılır. Bu durumda bakiye süre için yardıma müstehak eşe yapılacak yardım, eşin çalıştığı kurum, işveren ve sosyal güvenlik kuruluşunca yapılır. 


Yardımdan yararlananlardan kendi adına Bağımsız Konutu bulunanların 36 aylık yardımdan yararlanma süresinden sonra Sosyal Güvenlik Kanunlarına göre emekli olması durumunda, kalan süreye ait yardım ilgili...