29 / 03 / 2024

esnafa hibe desteği ödemeleri ne zaman

esnafa hibe desteği ödemeleri ne zaman

Binlerce esnaf, haziran ayı hibe destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Gözler bakanlıktan gelecek olan açıklamaya çevrildi...

Esnafa müjde! Hibe desteği ödemeleri yarın başlıyor!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş: ''Esnafa yönelik 3 bin lira ve 5 bin liralık hibe desteği ödemesinin, yarından itibaren esnafların banka hesaplarına yatırılmaya başlanacak.'' dedi.

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Şanlıurfa'da depremden zarar gören 180 küçük işletmeye 10 milyon lira hibe desteği...

Şanlıurfa'da, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından gerçekleştirilen "Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı" kapsamında 180 firmaya 10 milyon 305 bin lira destek verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Aralık ortasına kadar vaktiniz var! 150 bin TL'lik hibe desteğini sakın kaçırmayın!

Kendi işini kurmak isteyen engellilere ve eski hükümlülere sağlanacak olan hibe desteği için tarih de belli oldu. 150 bin TL'lik hibe desteğini kaçırmayın. İşte söz konusu hibe desteği ile ilgili detaylar...

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

EBRD, deprem bölgesindeki KOBİ’lere 60 bin Euro'ya kadar hibe desteği verecek! 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından, depremden etkilenen 11 şehirdeki KOBİ’lere 60 bin Euro'ya kadar hibe desteği verilecek. İşte ayrıntılar...

Hibe nedir? Hibe desteği nasıl alınır? Kimler hibe desteğinden yararlanabilir?

Hibe, günlük yaşamımızda sıkça karşılaşılan bir kavramdır ve birçok kamu kurumu tarafından sağlanan hibe destekleri nedeniyle giderek daha önem kazanmaktadır. Peki, hibe nedir, hibe desteği ne anlama gelir ve hibe almak ne demek? İşte hibe ile ilgili tüm merak edilen bilgiler…

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ticaret Bakanı Bolat, KOOP-DES'te kadın kooperatiflerine ilişkin hibe tutarlarının artırıldığını açıkladı. Peki, Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

esnafa hibe desteği ödemeleri ne zaman Haberi

esnafa hibe desteği ödemeleri ne zaman

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından ekonomik anlamda olumsuz yönde etkilenen esnafa devlet tarafından destek sağlandı. Geçen ay ödemelerine kavuşan esnaf bu ayki ödemelerin ne zaman yapılacağını merak edip araştırmaya başladı. Binlerce vatandaş haziran ayı hibe desteği yattı mı, ne zaman yatacak?” sorusunun cevaplarını arıyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; tam kapanma sürecinden sonra tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelede esnafa ekonomi anlamda destek olmak için verilen hibe destek ödemeleri ile ilgili açıklama bakanlıktan geldi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş,  şahsi twitter hesabı üzerinden esnafa yönelik hibe desteği ile ilgili değerlendirmeler yaparken, ödemelerin başvuru sıralalamalarına göre yapılacağını açıkladı.

BAKAN TARİH VERDİ

Ticaret Bakanı Muş, binlerce esnafı yakından ilgilendiren aylık 3 bin lira ve 5 bin lira olarak iki ayrı grup olarak verilen hibe desteği ödemelerinin yarından itibaren ödeneceğini açıkladı.

Ticaret...