25 / 04 / 2024

Esnafa müjde! Hibe desteği ödemeleri yarın başlıyor!

Esnafa müjde! Hibe desteği ödemeleri yarın başlıyor!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş: ''Esnafa yönelik 3 bin lira ve 5 bin liralık hibe desteği ödemesinin, yarından itibaren esnafların banka hesaplarına yatırılmaya başlanacak.'' dedi.



Binlerce esnafın merakla beklediği ödemeler yarın yapılacak. Ticaret Bakanı Muş, esnafa yönelik hibe desteği ödemesi yarın başlayacağının müjdesini verdi.

 Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, kendi Twitter hesabı üzerinden esnafı ilgilendiren hibe desteğine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Esnafa müjde! Hibe desteği ödemeleri yarın başlıyor!

Hibe desteğine başvuran esnafa yarından itibaren ödemelere başlayacaklarını bildiren Muş, "3 bin lira ve 5 bin lira hibe desteği ödemesi, başvuru sıralaması dikkate alınmak suretiyle yarından itibaren esnafımızın Bakanlığımıza bildirdiği banka hesaplarına yatırılmaya başlanacaktır. Hayırlı olsun." dedi.

 

Esnafa müjde! Hibe desteği ödemeleri yarın başlıyor!

 

Esnafa yönelik hibe desteğine 2 günde 565 bin kişi başvurdu!

Esnafa müjde! Başvurular başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön