26 / 04 / 2024

Esnafa müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Esnafa müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Binlerce esnaf, haziran ayı hibe destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Gözler bakanlıktan gelecek olan açıklamaya çevrildi...



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından ekonomik anlamda olumsuz yönde etkilenen esnafa devlet tarafından destek sağlandı. Geçen ay ödemelerine kavuşan esnaf bu ayki ödemelerin ne zaman yapılacağını merak edip araştırmaya başladı. Binlerce vatandaş haziran ayı hibe desteği yattı mı, ne zaman yatacak?” sorusunun cevaplarını arıyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; tam kapanma sürecinden sonra tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelede esnafa ekonomi anlamda destek olmak için verilen hibe destek ödemeleri ile ilgili açıklama bakanlıktan geldi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş,  şahsi twitter hesabı üzerinden esnafa yönelik hibe desteği ile ilgili değerlendirmeler yaparken, ödemelerin başvuru sıralalamalarına göre yapılacağını açıkladı.

Esnafa müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

BAKAN TARİH VERDİ

Ticaret Bakanı Muş, binlerce esnafı yakından ilgilendiren aylık 3 bin lira ve 5 bin lira olarak iki ayrı grup olarak verilen hibe desteği ödemelerinin yarından itibaren ödeneceğini açıkladı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, şahsi twitter hesabı üzerinden binlerce esnafı ilgilendiren hibe desteği ile ilgili değerlendirmede bulundu. Hibe desteğine başvuran esnafa yarından itibaren ödemelere başlayacaklarını bildiren Muş, "3 bin lira ve 5 bin lira hibe desteği ödemesi, başvuru sıralaması dikkate alınmak suretiyle yarından itibaren esnafımızın Bakanlığımıza bildirdiği banka hesaplarına yatırılmaya başlanacaktır. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Esnafın mutlu günü: Hibe desteği ödemeleri hesaplarda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön