26 / 04 / 2024

Milyonların beklediği ödemeler yarın yapılacak!

Milyonların beklediği ödemeler yarın yapılacak!

Milyonlarca vatandaşın beklediği Bayram ikramiyeleri yarın yapılıyor. Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerine yarın yapılırken Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine ise Cuma günü ödenecek.



12.7 milyon kişinin beklediği Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödemelerini yapılacağı gün geldi. SSK emeklileri yarın ikramiyerine kavuşuyor, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ise cuma günü ikramiyelerini alabilecek.

A Haber'de yer alan habere göre; Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor.  Emekliler bayram ikramiyelerini bin 100 liraolarak alacak bu yapılan yüzde 10'luk artıştan dul ve yetimler de faydalanacak. Peki tam kapanmadan dolayı maaşlar nasıl çekilecek? Bankaya gidilebilecek mi? İşte detaylar...

 Milyonların beklediği ödemeler yarın yapılacak!

KİMLER YARARLANACAK?

SGK'dan emekli aylığı alan kişilere ve sürekli iş göremezlik geliri alan kişilere ödeme yapılacak.

Ayrıca SGK'dan aylık alanlara; şehit yakınlarına, gazilere, muharip gazilere, güvenlik korucularına, şampiyon sporculara ve terörden zarar gören siviller ile bu kişilerin hak sahiplerine ödeme yapılacak.

NE KADAR VERİLECEK?

Bayram ikramiyesi emeklilere bin 100 lira olarak verilecek.

Ölüm aylığı alan kişilere de ölüm aylığı oranında, sürekli iş göremezlik ödeneği alanlara ise iş göremezlik derecesi oranında ödeme yapılacak.

Bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere toplamda ödenen ikramiye tutarı 2 bin 200 lira olacak.

 Milyonların beklediği ödemeler yarın yapılacak!
EMEKLİYE, ENGELLİYE, YAŞLIYA EVDE ÖDEME

Bankaya gidebilecek durumu olmayanlar, 65 yaş üstü, kronik rahatsızlığı bulunan emekliler maaş, ikramiye, aylık ve diğer ücret ödemeleri evlerine yapılacak.

Bankalar ikramiyelerden dolayı çalışma saatlerini esnetti.

Bankalar emekli ikramiyeleri ve aylıkların yatacağı günlerde 09.00-12.30 ve 13.30-16.30, bayram arifesinde 9.00-12.30 arasında açık olacak.

Emekliye müjdeli haber! Mayısın ilk haftası ödemeler başlıyor!

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön