26 / 04 / 2024

Esnafın mutlu günü: Hibe desteği ödemeleri hesaplarda!

Esnafın mutlu günü: Hibe desteği ödemeleri hesaplarda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen esnafa hibe desteği ödemeleri bugün yapılıyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, twitter hesabından açıklama yaparak esnaflara 3 bin TL ve 5 bin TL olarak iki ayrı grup halinde ödemeler yapılacağını ve başvuru sıralamasının dikkate alınacağını



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle ticari faaliyetlerinde aksama yaşayarak zor günler geçiren esnaf ve sanatkarlar için yapılacak olan hibe desteği ödemesi, bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılacak. 

A Haber'de yer alan habere göre; Ticaret Bakanlığı tarafından 20 Mayıs 2021 tarih ve 3998 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda esnaf, sanatkar ve gerçek kişi tüccarlara hibe desteği sağlanacaktır.

 Esnafın mutlu günü: Hibe desteği ödemeleri hesaplarda!

Ticaret Bakanlığı tarafından, yapılacak olan ödemelerin başvuru sırasına bakılarak, 5 bin TL hibe desteği 188 bin 194 vatandaşa, 3 bin  TL hibe desteği ise 843 bin 683 vatandaşa ödenecek.

Toplamda 1 milyon 31 bin 877 vatandaşa 3 milyar 472 milyon 19 bin lira hibe desteği ödemesi bugünden itibaren başvuru yapan vatandaşların hesaplarına geçecek.

 Esnafın mutlu günü: Hibe desteği ödemeleri hesaplarda!

ESNAF HİBE DESTEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı; "Hibe desteğine başvuran esnafımıza ödemelere bugün başlıyoruz."

Esnafa müjde! Hibe desteği ödemeleri yarın başlıyor!

Esnafa yönelik hibe desteğine 2 günde 565 bin kişi başvurdu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön