24 / 04 / 2024

Esra Akkaya evi

Esra Akkaya evi

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Esra Akkaya Londra'ya taşındı!

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

İşte Esra Eron'un Ulus'taki maskülen evi!

Ünlü sunucu ve model Esra Eron, Ulus'ya kız Alya ile birlikte yaşıyor. Eron çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

Deniz Akkaya Bebek'teki yeni evine 3 milyon lira ödedi!

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya yeni evi için masraftan kaçınmadı.

Deniz Akkaya, Boğaz'daki evi için 3 milyon TL harcadı!

Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Esra Dermancıoğlu'nun evi!

‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisinin yengesi olarak üne kavuşan Esra Dermancıoğlu, Boğaz manzaralı evinden çıkarken, objektiflere ilk kez yansıdı. Evinden çıkarken görüntülenen Dermancıoğlu, gazetecileri fark edince kaçtı.

Esra Dermancıoğlu'nun Boğaz manzaralı evi!

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin ‘yenge’si olarak tanınan Esra Dermancıoğlu’nun İstanbul’un lüks semtlerinden Tarabya’da oturduğu öğrenildi. Evinden çıkarken görüntülenen Dermancıoğlu, gazetecileri fark edince kaçtı.

Esra Akkaya Kalamış'ta kafe açtı!

20 Dakika dizisi ile ekranlara dönen Esra Akkaya Kalamış'ta kafe açtı...

Esra Erol Bolu ve Düzce'de Umut Evi açıyor!

Ünlü televizyoncu Esra Erol, çocuk gelinlerin dramını anlattığı kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle kadınlar için 'Umut Evi' açmaya devam ediyor

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

Mevlana Evi çadıra göre daha kullanışlı ve ekonomik!

Düzce Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'nden Van'daki depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 490 Mevlana Evi 49 kamyon ile yola çıktı. Evlere "Mevlana" ismi verilmesinin nedeni Kızılay'ın misyonunu da anlatması...

Vakıflar, İzmir'de evi restorasyon karşılığı kiralıyor!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir ili Konak ilçesi Esnafşeyh mahallesinde bulunan evi restorasyon işi karşılığında kiraya verecek. İhale, 16 Kasım 2011 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

Esra Akkaya evi Haberi

Esra Akkaya evi

Ekrandan ve müzik dünyasından tanıdığımız Esra Akkaya, önce Bodrum'a taşındı sonra da oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İngiltere'ye sadece oğlu Can için gitmediğini söyledi.

Akkaya, videosunu "Kendim için de geldim buraya. Başka bir ülkede neler yapabileceğimi görmek istedim" mesajıı paylaştı.

Esra Akkaya, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaşadığı şehirde atölye çalışmaları verdiğini...