23 / 04 / 2024

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...



 

Uzun yıllar boyunca profesyonel mankenlik yapan, şimdilerde ise “Life Time” kanalında sunucu olarak karşımıza çıkan Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı.

Deniz Akkaya nın göz kamaştıran evi!

Posta gazetesinde yer alan habere göre, lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazanmış Deniz Akkaya... Mankenlik kariyeri ise 1997 yılında  Best Model of Turkey yarışması birinciliğiyle başlamış. Aynı yıl gerçekleştirilen Miss Grace of the World yarışmasında da dördüncü güzel seçilmiş. Akkaya, özel durumlar dışında artık podyumlara çıkmadığını, kariyerine bundan böyle televizyonda sunuculuk yaparak devam etme kararı aldığını belirtiyor.

Deniz Akkaya nın göz kamaştıran evi!

Deniz Akkaya nın göz kamaştıran evi!

'DİĞER EVLERİM FAZLA BÜYÜKTÜ'


İki katlı 250 metrekarelik villada kızı Ayşe ve British Shorthair cinsi sevimli kedisi Pati ile birlikte yaşıyorlar. ''Evin Ayşe'nin okuluna yakın olması önemliydi benim için. Yıllarca Boğaz'ın mavisini seyreden evlerde yaşadım. Biraz da yeşilin keyfini çıkarmaya karar verdim. Buranın bahçesi ve bulunduğu konum beni cezbetti. Hem şehrin kaosundan izole hem de merkezi bir noktada bulunuyor'' diyen  Akkaya... Bir emlakçı vasıtasıyla bulunan ve kendisine ilk gösterilen evmiş burası. İçine girdiği ilk anda da tutmaya karar vermiş. Akkaya, ''Daha önce yaşadığım evler de hep uzun süreli oldu. Ama hepsi gereğinden fazla büyüktü, artık sıkılmıştım bu durumdan. Burası tam aradığım ebatta, bizim çekirdek ailemize uygun ve sıcak bir evdi. İçinde tadilat yapmamı gerektiren durumlar olmaması da cabasıydı.'' diyor.


Geri Dön