24 / 04 / 2024

Graniser Seramik Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı!

Graniser Seramik Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı!

Graniser Seramik,Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı. Bologna kentinde düzenlenen dev fuarda Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sundu.



Bu yıl Cersaie Fuarı'nda sekizinci kez boy gösteren  Graniser Seramik, fuarda yer, duvar ve sırlı porselen karoları, özgün banyo, mutfak ve diğer yaşam alanlarında fark yaratan tasarımları ve yeni serilerini Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen sektör profesyonellerine tanıttı.


Tasarım ve teknolojisiyle fark yaratıyor

Tasarımlarını İtalya ve İspanya'nın önde gelen  tasarım ofisleri ve tasarımcılarının yanı sıra bünyesinde bulunan deneyimli tasarımcı kadrosunun özenli çalışmaları sonrasında oluşturan Graniser Seramik, cirosunun yüzde 52'sini dünya ülkelerine gerçekleştirdiği ihracatla sağlıyor. Bugüne değin katıldığı uluslararası fuarlarda büyük ilgi gören Graniser Seramik, ihracatının önemli bir bölümünü İsrail, Kanada, Amerika, Kuzey Avrupa, Yunanistan ve Almanya'ya gerçekleştiriyor. 


2015 Cersaie Fuarı'na güçlü tasarımlarla ve iddialı ürünlerle katıldıklarını ifade eden Graniser Seramik Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç, dijital baskı teknolojisinin geldiği son noktayı doğanın saf renkleri ve dokularıyla buluşturduklarını ve yaratıcı tasarım gücüyle dünya genelinde fark yarattıklarını belirtiyor. Seramik sektöründeki yeni trendleri yenilikçi bir yorumla değerlendirdiklerini ifade eden Genç, fuarda geniş bir ürün yelpazesiyle yer aldıklarını, farklı beğeni ve segmentlere uygun ürünlerle uluslararası tüketicinin beğenisini kazandıklarını belirtiyor.



Geri Dön