23 / 04 / 2024

Graniser Seramik Cersaie serisi 2015

Graniser Seramik Cersaie serisi 2015

Graniser Seramik,Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı. Bologna kentinde düzenlenen dev fuarda Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sundu.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Graniser, şirket avında!

Graniser Seramik hem yurtiçinde hem de yurtdışında birer şirket satın almaya hazırlanıyor. Adı açıklanmayan seramik üreticisi yerli şirket, yaygın bir mağaza ağına sahip.

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Kale, Cersaie’de fark yarattı!

Kaleseramik, seramik sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktası olan Cersaie’de, ilk kez görücüye çıkardığı yeni ürünleri ile fark yarattı.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.

Graniser Seramik Cersaie serisi 2015 Haberi

Graniser Seramik Cersaie serisi 2015

Bu yıl Cersaie Fuarı'nda sekizinci kez boy gösteren  Graniser Seramik, fuarda yer, duvar ve sırlı porselen karoları, özgün banyo, mutfak ve diğer yaşam alanlarında fark yaratan tasarımları ve yeni serilerini Avrupa'nın ve dünyanın önde gelen sektör profesyonellerine tanıttı.


Tasarım ve teknolojisiyle fark yaratıyor

Tasarımlarını İtalya ve İspanya'nın önde gelen  tasarım ofisleri ve tasarımcılarının yanı sıra bünyesinde bulunan deneyimli tasarımcı kadrosunun özenli çalışmaları sonrasında oluşturan Graniser Seramik, cirosunun yüzde 52'sini dünya ülkelerine gerçekleştirdiği ihracatla sağlıyor. Bugüne değin katıldığı uluslararası fuarlarda büyük ilgi gören Graniser Seramik, ihracatının önemli bir bölümünü İsrail, Kanada, Amerika, Kuzey Avrupa, Yunanistan ve Almanya'ya gerçekleştiriyor. 


2015 Cersaie Fuarı'na güçlü tasarımlarla ve iddialı ürünlerle katıldıklarını ifade eden Graniser Seramik Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç, dijital baskı teknolojisinin geldiği son noktayı doğanın...