19 / 04 / 2024

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.



Türkiye seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu arasında gösterilen Kaleseramik, Bolonya’da 24-28 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Toplam 703 metrekarelik alanda stant açan firma, örnek ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik “Cersaie’ye katılan ilk Türk firması olarak, tam 31 yıldır İtalyan tüketici ve profesyonellerin yanı sıra, farklı coğrafyalardan gelen katılımcılarla buluşuyoruz. Bu yıl ilk kez Cersaie’de sergilediğimiz, özgün tasarıma sahip yenilikçi ürünlerimizle, tüketici ve mimar ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşıladığımıza inanıyoruz. İnovatif ürün grubumuzun en güzel örneklerinden biri olan, dünyanın en büyük, en esnek ve en ince porselen seramiklerinden Kalesinterflex’i de, fuarda tüketiciyle buluşturduk. Özellikle 2018 Truva Yılı’nda, Çanakkale Seramik markamızın hayata geçirdiği ve Can Yalman’ın imzasını taşıyan ‘Truva Koleksiyonu’nu, ilk kez fuarda dünya seramik pazarına sunduk” ifadelerini kullandı.

Kaleseramik'in üretimlerine hız kesmeden devam ettiğini belirten Kaleseramik Yurtdışı Piyasalar Genel Müdür Yardımcısı Günfer Haklı, “Avrupa’nın 5’inci, dünyanın 17’nci büyük seramik karo üreticisi konumundaki Kaleseramik, Kale İtalya’nın faaliyetleri ve marka yatırımlarımızla daha da güçlendi. Avrupa’dan Amerika’ya, Ortadoğu’dan Afrika pazarlarına kadar 100’ü aşkın ülkede Kale markalı ürünlerimiz satılıyor. Dünya standardlarında üretilen ürünlerimiz gerek tasarım gerek kullanım alanlarında fark yaratarak tüm satış noktalarında yer alıyor'' açıklamasında bulundu.

Fuarda Çanakkale Seramik’in Truva Koleksiyonu’nun yanı sıra, 33x110 ebadında Arc, 30x90 ebadında Alba ve Daria Serileri, 40x80 ebadında Unique, Fiore, Lumina, Sandra Serileri ile 60x60 ebadında Arte Cotto ve 15x90 ebadında Betonart Serileri olmak üzere 20 yeni serisi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 


Geri Dön