26 / 04 / 2024

Cersaie Fuarı ne zaman

Cersaie Fuarı ne zaman

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

kibrID MATERIAL’ın koleksiyonları Cersaie Fuarı’nda sergilenecek!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe uluslararası markaların ürünlerini Türkiye’ye getiren kibrID MATERIAL’ın temsilciliğini yaptığı İspanyol Apavisa, Cersaie Fuarı’nda yer alacak.

Ege Seramik, Cersaie Fuarı'na katılıyor!

Ege Seramik açıklamasına göre şirket, 22-26 Eylül tarihleri arasında İtalya'nın Bologna şehrinde yapılacak olan Cersaie Fuarı'na katılacak. Dünya seramik sektörünün nabzını tutan fuar, sektör temsilcileri ile profesyonellerini ağırlayacak.

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek!

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek. Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markaları olan en yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Güral Vit, Cersaie Fuarı'na katılıyor!

Güral Vit, dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı 'na Vitrifiye, Batarya, Banyo Aksesuarları, Banyo Mobilyaları ve Cam Mozaik ürün çeşitlerinin yer aldığı zengin ürün yelpazesiyle katılacak.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’nda Aquanit serisini tanıtacak!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Cersaie Fuarı ne zaman Haberi

Cersaie Fuarı ne zaman

Türkiye seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu arasında gösterilen Kaleseramik, Bolonya’da 24-28 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Toplam 703 metrekarelik alanda stant açan firma, örnek ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaleseramik Genel Müdürü Okan Gedik “Cersaie’ye katılan ilk Türk firması olarak, tam 31 yıldır İtalyan tüketici ve profesyonellerin yanı sıra, farklı coğrafyalardan gelen katılımcılarla buluşuyoruz. Bu yıl ilk kez Cersaie’de sergilediğimiz, özgün tasarıma sahip yenilikçi ürünlerimizle, tüketici ve mimar ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşıladığımıza inanıyoruz. İnovatif ürün grubumuzun en güzel örneklerinden biri olan, dünyanın en büyük, en esnek ve en ince porselen seramiklerinden Kalesinterflex’i de, fuarda tüketiciyle buluşturduk. Özellikle 2018 Truva Yılı’nda, Çanakkale Seramik markamızın hayata geçirdiği ve Can Yalman’ın imzasını taşıyan ‘Truva Koleksiyonu’nu,...