23 / 04 / 2024

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…



Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nın konusu; doğal taş ve mermer alanında dünyada ve Türkiye’de önemli bir yeri olan “Stoneline”nın ürünlerinin sergileneceği fuar standının tasarlanması olarak belirlendi. Birinciliğe hak kazanacak tasarımın 01 – 04 Nisan 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan MARBLE İZMİR Fuar’ında olacak Stoneline fuar standı için uygulanması planlanıyor.

Yarışmada, mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı öğrencilerinin doğal taş ve mermer alanında yaratıcı, yeni ve yenilikçi fikirler üretmelerini, tasarımlarında kullanacakları malzemelerden biri olan doğal taşı tanımalarını sağlamak, doğal taşa bakış açılarını geliştirerek başarılı, yaratıcı genç tasarımcıları teşvik etmek, yarışma kültürü ile özgün ve çağdaş tasarımların yaratılması için platform oluşturulması amaçlanıyor.
TMMOB Mimarlar Odası Yarışmaları Yönetmeliği uyarınca serbest, ulusal ve tek aşamalı olarak düzenlenen yarışmaya kayıt ve katılım ücretsizdir.

Yarışmaya başvurular 2 Şubat 2020 Pazar günü saat 23.59’a kadar yapılabilecek.

Yarışma takvimi

Yarışmaya İlişkin Soruların Sorulması İçin Son Tarih  1 Kasım 2019

Soruların Cevaplanması                                               4 Kasım 2019

Proje Son Teslim Tarihi                                                 2 Şubat 2020

Sonuçların Açıklanması                                                12 Şubat 2020

Kolokyum ve Ödül Töreni                                              15 Şubat 2020

Yarışmaya katılım koşulları                  

Yarışma, Yükseköğretim Kurulu’na bağlı (TC ve KKTC’de yer alan) üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, iç mimarlık ve çevre tasarımı ve endüstri ürünleri tasarımı lisans programlarında öğrenim gören öğrenciler için uygundur. Diğer tasarım ve sanat bölümlerindeki öğrenciler, yukarıda belirtilen bölümlerdeki oluşan ekiplerde yer alabilirler.

Mimarlık ve İç Mimarlık/İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencilerinin, Mimarlar Odası ve İç Mimarlar Odası öğrenci üyesi olması, diğer bölümlerden olan öğrencilerin ise okullarından alacakları onaylı öğrenci belgesi ile katılmaları gerekmektedir.


Geri Dön