29 / 03 / 2024

Güral Vit, Cersaie Fuarı'na katılıyor!

Güral Vit, Cersaie Fuarı'na katılıyor!

Güral Vit, dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı 'na Vitrifiye, Batarya, Banyo Aksesuarları, Banyo Mobilyaları ve Cam Mozaik ürün çeşitlerinin yer aldığı zengin ürün yelpazesiyle katılacak.




Türkiye'nin vitrifiye sektörünün öncü firması Güral Vit, dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı'na Vitrifiye, Batarya, Banyo Aksesuarları, Banyo Mobilyaları ve Cam Mozaik ürün çeşitleriyle katılacak.

Güral Vit , İtalya'nın Bologna kentinde 23-27 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve beşinci kez katılacağı Cersaie Fuarı'da  , sağlık ve hijyenin ön planda olduğu tasarımlarımlarıyla  öncülük etmeyi hedefliyor .   

Cersaie Fuarı'nda,  uluslararası sektör profesyonellerine , ödüllü ve yeni tasarımlarını sunacak olan Güral Vit, 160 m2 'lik bir standla  Hall 33 Stand F42 –G41 de yer alacak …


Dünya pazarında da, marka olmak için çalışmalar yapmaya devam eden Güral Vit , tuvalet kültürüne getirdiği yeniliklerle uluslararası tasarım ödülüne layık görülmüştür . 4 kıtada, 51 ülkeye ihracat yapan Güral Vit , İngiltere, Fransa, Avustralya ve Hollanda başta olmak üzere, diğer Avrupa ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Körfez ülkeleri ve Hindistan’da bayileri bulunuyor. Pazar odaklı tasarımlarımları ile, servis ve ürün kalitesi, Fransa NF, Avustralya Watermark, Hollanda KIWA, Almanya LGA, ISO9000 gibi uluslar arası sertifikalarla belgelenmiştir.


Birçok pazarda uzun soluklu iş birliklerine imza atan Güral Vit  , almış olduğu Red Dot tasarım ödülü ile su tassarrufu , hijyen ve sağlığı ön planda tutan yenikliklerine devam edecek.  



Geri Dön