25 / 04 / 2024

Güral Vit

Güral Vit

Güral Vit, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek hem ulusal hem de uluslararası 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da iddalı ve birbirinden farklı tasarımlarıyla yer almaya hazırlanıyor.

Güral Vit UNICERA’da özgün ve şık tasarımlarıyla yer alacak!

Güral Vit , 26 Şubat – 02 Mart tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek hem ulusal hem de uluslararası 26. Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da özgün ve şık tasarımlarıyla yer alacak.

Güral Vit Cersaie Fuarı'na katıldı!

Güral Vit beşinci kez katıldığı Cersaie Fuarı 'nda sağlık ve hijyenin ön planda olduğu tasarımlarıyla dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerinin de beğenisini topladı.

Güral Vit, Cersaie Fuarı'na katılıyor!

Güral Vit, dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı 'na Vitrifiye, Batarya, Banyo Aksesuarları, Banyo Mobilyaları ve Cam Mozaik ürün çeşitlerinin yer aldığı zengin ürün yelpazesiyle katılacak.

Güral Vit, Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Güral Vit, 27 Şubat Çarşamba günü Tüyap Beylikdüzü'nde yer alacak

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Göktepe Proje İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 12 milyon 253 bin 638 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti Kasım'da devreye girecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral yaptığı açıklamada bakım onarım çalışmalarının bitmesiyle kasım ayında her iki pistin de faal olabileceğini belirtti.

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Hediye Güral Gür: Yeni otel projemiz var!

NG Hotels, Sapanca’daki mevcut otelin yanında yıl içinde NG Sapanca Club’ın açılışı planlanıyor. Yeni otelin trendleri yansıtan 298 adet lüks ve estetik odaya sahip olduğunu belirten Gür, “Buna ek olarak Afyon için de yeni bir otel projemiz var” dedi…

Londra'da arsasını satıp borçlarını ödeyebilecek firmalar konkordato ilan ediyor!

NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, artan konkordato ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Güral, ''Londra'daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek olanlar bile konkordato ilan ediyor'' diye konuştu.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Güral Vit Haberi

Güral Vit

Güral Vit, 24 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek  hem ulusal hem de uluslararası 27. Seramik  Banyo Mutfak  Fuarı UNICERA’da iddalı ve birbirinden farklı tasarımlarıyla yer almaya hazırlanıyor.


“Değişen ve Gelişen Marka Güral Vit” sloganı ile yola çıkan Güral Vit, sadece zerafeti ile değil benzersiz tasarımları ve sağlığı ön plana çıkaran yenilikçi ürünleriyle müşteri memnuniyetini daha da yükseklere taşıyor.


Güral Vit, Geliştirdiği Yeni Serileri ile Banyoların Vazgeçilmezi olmayı hedefliyor 


GÜRAL VİT’ten Arya ve Nova Serisi…

Bu yıl sektörde fark yaratacak, yenilikçi ürünleriyle Fuara katılan Güral Vit en dikkat çekici ürünlerinden; Arya Asma Klozet, ve Nova Kanalsız Doğrudan Yıkamalı Asma Klozet başta olmak üzere ziyaretçilerin ihtiyaçlarına cevap verecek.  2012 Red Dot tasarım ödüllü tuvaleti WC Health’ i...