02 / 05 / 2024

Güral Vit iddialı ürünleriyle Unicera'da!

Güral Vit iddialı ürünleriyle Unicera'da!

Güral Vit, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek hem ulusal hem de uluslararası 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da iddalı ve birbirinden farklı tasarımlarıyla yer almaya hazırlanıyor.



Güral Vit, 24 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek  hem ulusal hem de uluslararası 27. Seramik  Banyo Mutfak  Fuarı UNICERA’da iddalı ve birbirinden farklı tasarımlarıyla yer almaya hazırlanıyor.


“Değişen ve Gelişen Marka Güral Vit” sloganı ile yola çıkan Güral Vit, sadece zerafeti ile değil benzersiz tasarımları ve sağlığı ön plana çıkaran yenilikçi ürünleriyle müşteri memnuniyetini daha da yükseklere taşıyor.


Güral Vit, Geliştirdiği Yeni Serileri ile Banyoların Vazgeçilmezi olmayı hedefliyor 


GÜRAL VİT’ten Arya ve Nova Serisi…

Bu yıl sektörde fark yaratacak, yenilikçi ürünleriyle Fuara katılan Güral Vit en dikkat çekici ürünlerinden; Arya Asma Klozet, ve Nova Kanalsız Doğrudan Yıkamalı Asma Klozet başta olmak üzere ziyaretçilerin ihtiyaçlarına cevap verecek.  2012 Red Dot tasarım ödüllü tuvaleti WC Health’ i , kanalsız klozetlerinden oluşan yeni vitrifiye setlerini , ürün gamına yeni eklediği mozaik , granit dekor, banyo aksesuarları, banyo mobilyaları ve armatürlerinden oluşan seçkin ürünlerini yerli ve yabancı ziyaretçileri ile buluşturmayı planlıyor. Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini farklı bir seviyeye çıkarmayı hedefleyen Güral Vit, yeni pazarlara açılmaya devam ediyor.



Geri Dön