25 / 04 / 2024

Güral Vit UNICERA’da özgün ve şık tasarımlarıyla yer alacak!

Güral Vit UNICERA’da özgün ve şık tasarımlarıyla yer alacak!

Güral Vit , 26 Şubat – 02 Mart tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek hem ulusal hem de uluslararası 26. Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da özgün ve şık tasarımlarıyla yer alacak.



2013 yılında, “Değişen ve Gelişen Marka Güral Vit” sloganı ile yola çıkan Güral Vit , yenilikçi tasarımlarla kaliteli ürünler üreterek ve sağlığı ön plana çıkararak müşteri memnuniyetini daha da yükseklere taşıyor ve Güral Vit olarak küresel bir marka olma yolunda adım adım ilerliyor. 

UNICERA Fuarı’nda  yer alacak olan  Güral Vit , 2012 Red Dot tasarım ödüllü tuvaleti WC Health’i , kanalsız klozetlerinden oluşan yeni vitrifiye setlerini , ürün gamına yeni eklediği mozaik , granit dekor, banyo aksesuarları, banyo mobilyaları ve armatürlerinden oluşan seçkin ürünlerini yerli ve yabancı ziyaretçileri ile buluşturmayı planlıyor. Bununla birlikte yeni pazarlara açılmaya devam edecektir.


Seramik sağlık gereçleri alanında, üretim kapasitesi, satış cirosu, yurtiçi ve yurtdışındaki pazarlama ağı olarak önde gelen firmalar arasında yer alan Güral Vit , Türkiye’nin her şehrinde toptan ve perakende de potansiyeli en yüksek, alanında uzman, markanın değerlerine sahip çıkan güçlü bir  dağıtım kanalına  sahiptir. Türkiye’de 9 bölge müdürlüğü , 270 bayisi bulunmaktadır . 



Geri Dön