29 / 03 / 2024

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...



Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan  İzmir  Enternasyonal Fuarı kapılarını bu yıl 87. defa açacak. Peki İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 7 Eylül 2018 tarihinde açılacak, 16 Eylül 2018 tarihinde ise kapanacak. 87. kez kapılarını açacak olan fuarda partner ülke Sırbistan, odak ülke Hindistan, ana tema ise 'Teknoloji' olacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen fuar, İzmir başta olmak üzere, yurt içi ve dışından misafirlerini bekliyor.

Ana Sponsoru Folkart, İnovasyon Ana Sponsoru Vestel ve Etkinlik Sponsoru Migros olan fuarın ana teması ise 'Teknoloji' ile son teknolojik gelişmeleri İzmir'de buluşturuyor.

Bu yıl Partner Ülke olarak fuarın konuğu olan Sırbistan, 4 No'lu Hol'de teknoparkları, telekomünikasyon teknolojileri, gıda ürünleri ile teknolojileri, yapı ve yapı sektörü teknolojileri gibi ürün gruplarıyla 20'ye yakın firmayla yerini alıyor.

Odak ülke Hindistan

İzmir Enternasyonal Fuarı'na ilk kez 1943'te katılan Hindistan, 2014 tarihinden sonra bu sene ikinci olarak odak ülke olarak fuara katılacak. Çoğunluğu teknoloji ağırlıklı 50'nin üzerinde firmasıyla fuarda bulunacak olan Hindistan, Hol 1-A'da yerini alıyor. Tekstil, el sanatları, medikal, yapı ve inşaat, dijital yer karoları, seramik, elektrik, elektronik, güneş enerjisi, endüstriyel aydınlatma, ev dekorasyonu, sondaj, gıda, radar, su teknolojileri gibi çeşitli teknolojilerin bulunacağı holde küçük bir de Hindistan oluşturulacak.

Fuara bu yıl 2. defa Doğu Afrika'dan Burundi katılacak. Venezuela, Çin Halk Cumhuriyeti, Bulgaristan, Bosna - Hersek, Kamerun, Sudan, Gana, Irak, Gambia, Kenya 4 No'lu holde teknolojik ürünleriyle de göz dolduracak.

 


Geri Dön