26 / 04 / 2024

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...



 

Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan  İzmir  Enternasyonal Fuarı kapılarını bu yıl 87. defa açıyor. İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Enternasyonal Fuarıbu yıl 7 Eylül 2018 -16 Eylül 2018 tarihleri arasında açık olacak. Yoğun katılım olması beklenen fuarda partner ülke Sırbistan, odak ülke Hindistan, ana tema ise 'Teknoloji' olacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleştirilen İzmir Fuarı, İzmir başta olmak üzere, yurt içi ve dışından misafirlerini bekliyor.

Ana Sponsoru Folkart, İnovasyon Ana Sponsoru Vestel ve Etkinlik Sponsoru Migros olan İzmir Fuarı'nın ana teması ise 'Teknoloji' ile son teknolojik gelişmeleri İzmir'de buluşturuyor.

Bu yıl Partner Ülke olarak fuarın konuğu olan Sırbistan, 4 No'lu Hol'de teknoparkları, telekomünikasyon teknolojileri, gıda ürünleri ile teknolojileri, yapı ve yapı sektörü teknolojileri gibi ürün gruplarıyla ve 20'ye yakın firmayla yerini alacak.

Küçük bir Hindistan oluşturulacak

İzmir Enternasyonal Fuarı'na ilk kez 1943'te katılım gösteren Hindistan, 2014 yılından sonra bu sene ikinci olarak odak ülke olarak fuara katılacak. Çoğunluğu teknoloji ağırlıklı 50'nin üzerinde firmasıyla fuarda yerini alacak  olan Hindistan, Hol 1-A'da yerini alıyor. Tekstil, el sanatları, medikal, yapı ve inşaat, dijital yer karoları, seramik, elektrik, elektronik, güneş enerjisi, endüstriyel aydınlatma, ev dekorasyonu, sondaj, gıda, radar, su teknolojileri gibi çeşitli teknolojilerin bulunacağı holde küçük bir de Hindistan oluşturulması planlanıyor.

Merakla beklenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl 2. defa Doğu Afrika'dan Burundi katılacak. Fuarda Venezuela, Çin Halk Cumhuriyeti, Bulgaristan, Bosna - Hersek, Kamerun, Sudan, Gana, Irak, Gambia, Kenya 4 No'lu holde teknolojik ürünleriyle de göz dolduracak.

 


Geri Dön