26 / 04 / 2024

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.



VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek. VitrA, 2003’ten beri yer aldığı fuara, bu yıl 36. salondaki A38-B43 numaralı standıyla katılacak. 3 yeni seramik karo serisi ile en popüler 4 serisine eklediği yeni karoları ziyaretçilerle buluşturacak. 


VitrA’nın 2017 koleksiyonundaki yeni seramik serileri arasında yer alan Tech-Slate, zengin antrasit ve gri renk tonlarını çarpıcı yüzey dokularıyla birlikte kullanma fırsatı sunan taş dokulu karolardan oluşuyor. Mixcrete, sahil kasabalarındaki evlerin rahatlatıcı, havadar ve neşeli atmosferini yansıtan bir seramik karo serisi. Meridien ise doğal taşı modern bir dokunuşla yeniden yorumlayarak, soğuk ve sakin renkleriyle, modası geçmeyecek mekanlar yaratıyor. VitrA’nın yeni ürünler ekleyerek zenginleştirdiği karo serileri ise şık ve sıcak mekanlar yaratan Pera ve Woodmix, sade ve zamansız mekanların gözdesi Metro, özgün ve modern olanı arayanların tutkusu British Stone.



Geri Dön