28 / 03 / 2024

Kale Kilit EMITT Fuarı'nda Kale Kartlı Kilit ürününü tanıtacak!

Kale Kilit EMITT Fuarı'nda Kale Kartlı Kilit ürününü tanıtacak!

Bu yıl Yemen"in konuk ülke sponsorluğunu üstlendiği 15. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na katılacak olan Kale Kilit Dış Ticaret A.şž, Kale Kartlı Kilit (Mandallı) ürününü ziyaretçilerine tanıtacak  



 Yenilikçi ürünlere önemli yatırımlar yapan ve fonksiyonel ürünleri pazara sunan Kale Kilit Dış Ticaret A.şž, 10-13 şžubat 2011 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap"ta gerçekleşecek 15. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 2011 Fuarı"nda müşterileriyle buluşuyor.
 
Bu yıl Yemen"in konuk ülke sponsorluğunu üstlendiği 15. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"na katılacak olan Kale Kilit Dış Ticaret A.şž, Kale Kartlı Kilit (Mandallı) ürününü ziyaretçilerine tanıtacak.
 
Akıllı ve ekonomik çözüm¦
 
Günümüzün en gelişmiş ve yüksek güvenlikli MİFARE kart teknolojisi ile üretilen Kale Kartlı Kilit (Mandallı), kompakt yapısı ile özellikle Topuzlu Kilitlerin kullanılmakta olduğu mekanlarda 3 dakika gibi kısa bir sürede uygulanabiliyor.
 
Kilidin Elektronik Emniyet Kilidi özelliği oda kullanıcılarına akıllı çözümler sunuyor. Ürünün kol takımı üzerinde ergonomik şekilde konumlandırılmış emniyet butonuna basılması halinde kilit, kat görevlilerinin kartlarını okumuyor ve oda kullanıcısının rahatsız edilmesini engelliyor. Ayrıca kilidin ön yüzünde yer alan küçük LED aralıklarla kırmızı renkte yanıp sönerek kullanıcısının emniyet/rahatsız edilmeme modunda olduğunu işaret etme özelliğine sahip.


Geri Dön