19 / 04 / 2024

Keten İnşaat 11 yeni projesini 18 Eylül'de tanıtacak!

Keten İnşaat 11 yeni projesini 18 Eylül'de tanıtacak!

“Nişantaşı’nın Mimarı” olarak, imza attığı projeleriyle adından söz ettiren ve başarılı projeleri sebebiyle bu yıl ‘Avrupa İş Ödülleri Yarışması’na aday gösterilen Keten İnşaat 11 yeni projesini 18 Eylül'de tanıtacak...



“Nişantaşı’nın Mimarı” olarak, imza attığı projeleriyle adından söz ettiren ve başarılı projeleri sebebiyle bu yıl ‘Avrupa İş Ödülleri Yarışması’na aday gösterilen ve “Ulusal Şampiyon Ödülü”nü kazanan Keten İnşaat AŞ, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki toplam 11 yeni projesini, düzenleyeceği bir basın toplantısıyla tanıtacak.  Keten İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten’in projelerin tanıtımının yanı sıra, Kentsel Dönüşüm ve Türkiye gayrimenkul sektörünün konjonktürüne yönelik değerlendirmelerini de aktaracağı toplantı 18 Eylül 2013 Çarşamba günü Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta gerçekleştirecek.  


Keten İnşaat AŞ’nin, İstanbul’un dokusuna uygun mimari tasarım uygulamalarının yanı sıra, ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendirerek başladığı toplam on bir yeni projesi hakkında detaylı bilgilerin aktarılacağı toplantıda, inşaat sektörü için İstanbul’un yükselen değerleri konumundaki semtler hakkında da önemli veriler paylaşılacak. 



Geri Dön