28 / 03 / 2024

keten inşaat nerede

keten inşaat nerede

“Nişantaşı’nın Mimarı” olarak, imza attığı projeleriyle adından söz ettiren ve başarılı projeleri sebebiyle bu yıl ‘Avrupa İş Ödülleri Yarışması’na aday gösterilen Keten İnşaat 11 yeni projesini 18 Eylül'de tanıtacak...

Keten İnşaat'a Avrupa'dan üç ödül geldi!

Keten İnşaat, Avrupa İş Ödülleri "European Business Awards"da ( EBA), ticari başarı, inovasyon ve iş etiği kategorilerinde ulusal şampiyon olarak ‘Ruban d’Honneur’ (Onur Kurdelesi) ödülüne lâyık görüldü...

Keten İnşaat Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı 20 milyon dolara restore ediyor!

Keten İnşaat AŞ, Kanlıca'da bulunan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı'nı yeniden inşa ediyor. Altı ayda tamamlanması planlanan yalının değerinin 20 milyon dolara ulaşması bekleniyor....

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bankalar inşaat sektörü için faiz indirmeli!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldırım Gökkaya, bugünkü yazısında inşaat sektöründeki milli seferberliği değerlendirdi. Gökkaya, yazında ''İnşaat sektörü burada ama bankalar nerede?'' sorusunu sordu.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nerede yapılır?

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde, tarafların haklarının yanı sıra, binanın nasıl inşa edileceği gibi bilgilere de yer verilmesi gerekiyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nerede yapılır?

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi fesih nedenleri!

Arsa sahipleri ile müteahhit arasında kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanıyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl feshedilir? Dava nerede açılır?Kat karşılığı inşaat sözleşmesi fesih nedenleri nelerdir?

Hema İnşaat Kumburgaz projesi nerede yapılacak?

375 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Hema İnşaat Kumburgaz projesinde 52 bin 666 metrekare konut alanı, 42 bin 266 metrekare açık alan olacak. Şu an hazırlık aşamasında olan projede çizim ve proje oluşturma süreci devam ediyor.

Keten İnşaat kentsel dönüşümde aktif rol alıyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat, 15 şantiyesiyle kentsel dönüşüme yöneliyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

keten inşaat nerede Haberi

keten inşaat nerede

“Nişantaşı’nın Mimarı” olarak, imza attığı projeleriyle adından söz ettiren ve başarılı projeleri sebebiyle bu yıl ‘Avrupa İş Ödülleri Yarışması’na aday gösterilen ve “Ulusal Şampiyon Ödülü”nü kazanan Keten İnşaat AŞ, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki toplam 11 yeni projesini, düzenleyeceği bir basın toplantısıyla tanıtacak.  Keten İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten’in projelerin tanıtımının yanı sıra, Kentsel Dönüşüm ve Türkiye gayrimenkul sektörünün konjonktürüne yönelik değerlendirmelerini de aktaracağı toplantı 18 Eylül 2013 Çarşamba günü Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta gerçekleştirecek.  


Keten İnşaat AŞ’nin, İstanbul’un dokusuna uygun mimari tasarım uygulamalarının yanı sıra, ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendirerek başladığı toplam on bir yeni projesi hakkında detaylı bilgilerin aktarılacağı toplantıda, inşaat sektörü için İstanbul’un yükselen değerleri konumundaki semtler hakkında da önemli veriler...