17 / 04 / 2024

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.



Graniser Seramik'in bal peteği formunu doğal renk tonlarıyla tasarladığı Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Köşeli hatları ve renk tonları geçişleriyle görsel algıyı güçlendiren Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.


Dekorasyona kazandırdığı özgün tasarımlarla öne çıkan Graniser Seramik, Kackar serisi ile doğal renk tonlarından oluşan sonsuz tekrarlı petek formlarını dekorasyona kazandırıyor. Bej ve kemik renk tonlarının geçişlerinden oluşan Kackar serisi, bal peteği formuyla dekore edildiği mekanlara sıcak bir görünüm katmayı başarıyor.


Bal gibi tatlı bir tasarım

Özellikle dış mekan dekorasyonunda doğa ile uyumlu bir tarzı yansıtan Kackar serisi, yaşam alanlarının yanı sıra butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanlara da farklılık getiriyor. Tasarımın merkezinde yer alan altıgen formu çevreleyen beşgen forma sahip altı peteğin oluşturduğu özgün kombinasyonla mekanlara şık ve estetik bir görünüm katan Kackar serisi, 45x45 cm ebatlarına sahip bulunuyor.


Tasarım çizgisiyle algıda güçlü bir farkındalık yaratan Kackar serisi, yansıttığı enerjiyle dikkat çekiyor. Kackar serisi, doğal taş cepheli yazlık evlerin bahçe dekorasyonları için de ideal bir seçim sunuyor.




Geri Dön