27 / 04 / 2024

esse şubeleri

esse şubeleri

Türkiye'nin büyük mutfak perakendesi zincirlerinden biri olan Esse Ev Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, sürpriz iki isim tarafından satın alındı.

Esse yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 50’si yeni, 163 mağaza ile kapatmaya hazırlanan Esse, önümüzdeki yıl yurtdışına açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şeftali, 200 mağaza ile birlikte yurtdışına açılacaklarını, Doğu'da franchise, Batı'da ise yerel ortakla büyüyeceklerini söyledi

ŞOK'ta büyük fırsat! Türk Kahvesi makinesi 799 TL! ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu 

ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel kampanya kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 17 Ocak ile 24 Ocak 2024 tarihleri arasında Esse Kahvematik Türk Kahvesi Makinesi 799 TL'den satılıyor. İşte  ŞOK 17 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu.

ŞOK Market çarşamba fırsatlarını açıkladı! Esse 2'li Black Granite tava 399 TL'ye, 2'li sahan set 299 TL'ye düştü!

ŞOK Market Çarşamba gününe özel satışa çıkarılacak indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Peki, ŞOK aktüel ürünler arasında neler var? İşte detaylar...

Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Esse, Arzum markalı ürünler indirme girdi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Arzum markalı ürünler indirme girdi!

Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te Esse 12 parça porselen yemek takımı 1.299 TL'ye satılacak! ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK Market 27 Eylül 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Çeyiz hazırlayanlar müjde! ŞOK Market'te Esse 12 parça porselen yemek takımı 1.299 TL'ye satılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

esse şubeleri Haberi

esse şubeleri

Aylardır "satıldı", "satılacak" şeklinde sektörde ve piyasalarda konuşulan en çarpıcı isim aslında Zorlu Grubu'ydu. Hatta Zorlu Grubu'nun denetim ve danışmanlık sektörünün 4 büyüklerinden biri olarak kabul edilen bir danışmanlık şirketine bu konuda yetki vermiş ve bu danışmanlık şirketi de Due Dilligence yani Durum Tespit Süreci başlatmıştı.


Zorlu'nun Due Dilligence'ı devam ederken, sürpriz bir şekilde Esse'nin satış işlemi gerçekleşti ve Esse, Haşim Erhan Abaz, Cüneyt Yağcı ve Atilla Okumuş'un oldu.


Tefal'den ayrıldıktan sonra 2002'de kurduğu Esse'yi 170 mağaza ve 240 milyon TL ciroya sahip dev bir zincir haline dönüştüren Semih Şeftali'nin şirketi Zorlu Grubu'na satacağı, hatta şirketin yönetiminde kendi durmaya devam ederken şirketin çoğunluk hissesinin ise Zorlu Grubu'na geçeceği iddia ediliyordu.


Fakkat Esse ile Semih Şeftali'nin Türkiye'de kuruluşunda yer aldığı Tefal'i 1 milyon...