26 / 04 / 2024

essenora evleri nerede harita

essenora evleri nerede harita

Toplam 785 konut ve 12 ticari birimden meydana gelen Essenora 160 milyon TL yatırım ile hayata geçirildi. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yer alıyor.

Sky Novita Evleri nerede?

Toplamda 112 tane daire, 4 tane loft villa ve ticari birimlerden meydana gelen Sky Novita konut projesi Sky İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sky Novita Evleri nerede?

İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstmarina Evleri 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Huzzak Tower Plus Evleri nerede?

Huzzak Tower Plus konut projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Peki satış süreci devam eden Huzzak Tower Plus Evleri nerede?

G Yoo Bağcılar Evleri nerede?

G Yoo Güneşli Rezidans projesi Mar Yapı imzası ile yükseliyor. Satış süreci devam eden projede toplamda 721 adet daire bulunuyor. Peki G Yoo Bağcılar Evleri nerede?

Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen Mesa Çamlıca konut projesi toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan oluşuyor. Peki Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Ödeme planı kapsamında 25 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan AB Yaşam Evleri konut projesi 6 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki Yenibosna AB Yaşam Evleri nerede?

Kentev Kurtköy Evleri nerede?

İhya İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Kentev Kurtköy projesinde yer alan dubleks dairelerde 30 metrekare açık teras yer alıyor. Peki satış süreci devam eden Kentev Kurtköy Evleri nerede?

Akçapark Evleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Akçapark Evleri daire satış fiyatları 180 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Akçapark Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri, AHM Grup Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 36 adet daire yer alıyor. Peki Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Yenitepe Kadıköy projesi 24 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzası ile inşa edilen projede satış süreci devam ediyor. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri nerede?

Hol Park Evleri nerede?

Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığı ile inşa edilen Hol Park Evleri 199 adet konut ve 5 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki satış süreci devam eden Hol Park Evleri nerede?

Güneşli G Yoo Evleri nerede?

Daire teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Mar Yapı G Yoo projesinin satış süreci devam ediyor. Peki Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Güneşli G Yoo Evleri nerede?

Zekeriyaköy Köy Evleri nerede?

Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçirilen Köy konut projesinde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar daire seçenekleri yer alıyor. Peki Zekeriyaköy Köy Evleri nerede?

essenora evleri nerede harita Haberi

essenora evleri nerede harita

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa edilen Essenora 785 konut ve 12 ticari birimden oluşuyor. 20 bin metrekare alan üzerinde yükselen Essenora Rezidans 160 milyon TL yatırım ile hayata geçirildi. 
 

Essenora'da yüzde 5 peşin hemen taşın!

"Essenora'da yüzde 5 peşin hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan Essenora'da daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinat verilerek, geri kalan banka kredisi ile ödenebiliyor. 

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen Essenora'da konut teslimleri hemen yapılıyor. 
  


Gaziosmanpaşa Essenora'da sosyal alanlar;

Spor alanları Çocuk oyun alanları Yüzme havuzu Fitness Sauna Kapalı otopark 


Essenora Adres: Fevzi Çakmak Mah. Kemal Şeker Bulvarı KÜÇÜKKÖY / İstanbul


 
Telefon: 444 8 344
Web adresi: www.essenora.com


Pınar DOĞAN...