18 / 04 / 2024

Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Firma: Mesa Grup

Proje: Çamlıca Projesi

Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen Mesa Çamlıca konut projesi toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan oluşuyor. Peki Mesa Çamlıca Evleri nerede?



Mesa Çamlıca projesinde yer alan dairelerin alanları 250 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi ile vade yapılabiliyor.


Mesa Çamlıca Evleri nerede sorusuna Üsküdar-Çamlıca yanıtını verebiliriz. Daire teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede satış süreci devam eden 1 adet villa bulunuyor. 


Mesa Çamlıca Evleri projesinde daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak planlandı. Projenin sosyal yaşam alanları; fitness salonu, oyun alanları, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, buhar odası ve kapalı otoparktan oluşuyor.


Üsküdar Mesa Çamlıca 'da yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 670 bin dolar+KDV ile 2 milyon 680 bin dolar+KDV arasında değişiyor. Projede tek kalan villa ise 8 milyon 500 bin dolar+KDV'den satışa sunuluyor.


Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Adres: Kısıklı Mah. Bağlar Yolu Cad. Deva Sok. No:4 Üsküdar / İstanbul


Mesa Çamlıca satış ofisi

Telefon : 0 216 402 11 15 

Web adresi: www.mesacamlica.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön