19 / 04 / 2024

mesa çamlıca nerede

mesa çamlıca nerede

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mesa Çamlıca'da teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken tarafından Üsküdar'da inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde toplamda 115 adet konut yer alıyor. Villaların alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Mesa Çamlıca projesinde 1 milyon 670 bin TL'ye daire!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Çamlıca'da hayata geçirdikleri 113 konutluk Mesa konutlarının ise tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi..

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Mesa Çamlıca'da yaşam başlıyor!

Toplamda 115 adet konutun yer aldığı Mesa Çamlıca'da yaşam başlıyor. Boğaziçi ve FSM köprülerine yakın bir bölgede hayata geçirilen projede teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılması öngörülüyor.

Mesa Çamlıca güncel fiyatları!

Daire alanlarının 240 metrekareden başladığı proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca güncel fiyatları 3+1 dairelerin için 1 milyon 670 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca adres bilgileri!

Mesa Çamlıca projesinde teslimler bu yılın Temmuz ayında gerçekleşecek. Toplam 115 konuttan meydana gelen projede satış süreci devam ediyor. İşte Mesa Çamlıca adres bilgileri...

Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Mesa Grup imzası ile hayata geçirilen Mesa Çamlıca konut projesi toplamda 100 adet daire ve 5 adet villadan oluşuyor. Peki Mesa Çamlıca Evleri nerede?

Mesa Çamlıca örnek daire!

Mesa Çamlıca projesinde daire alanları 250 - 920 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar ise 2 milyon 680 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İşte Mesa Çamlıca örnek daire görselleri...

Mesa Çamlıca'da 1 milyon 510 bin dolara villa! Seçkin yaşam fırsatları!

45 yıllık köklü geçmişi ile konutta ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan MESA’nın Çamlıca’daki beklenen projesi “Çamlıca’da MESA”, eşsiz konumu ve yüksek kalitesi ile seçkin yaşam fırsatları sunuyor...

Mesa Çamlıca teslim tarihi!

Mesa Çamlıca teslim tarihi 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. Mesa Çamlıca Evleri projesinde dairelerin satış fiyatları 1 milyon 490 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Mesa Çamlıca fiyat listesi!

3+1, 4+1 ve 6+1'lerin tasarlandığı Mesa Çamlıca fiyat listesi 1 milyon 490 bin dolardan başlıyor. Mesa Çamlıca Evleri projesinde konutlar Temmuz 2015 yılında teslim ediliyor...

Mesa Çamlıca projesinin ilk görselleri!

Mesa Çamlıca projesinin ilk görselleri haberimizde yer alıyor. Mesa Çamlıca ev fiyatları 1 milyon 490 bin dolardan başlayarak değişiyor. Mesa Çamlıca teslimleri Temmuz 2015'te yapılıyor...

Mesa Çamlıca'da 1 milyon 490 bin dolar! Teslimler 2015 Temmuz'da!

Mesa Grup tarafından İstanbul Anadolu Yakasında hayata geçirilen Mesa Çamlıca Projesi'nde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri yer alıyor...

Peker GYO Çamlıca'daki arsasını 568 milyon TL'ye sattı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Çamlıca'daki arsası satıldı. Peki Peker GYO Çamlıca arsasının büyüklüğü ve maliyeti ne kadar? Peker GYO Çamlıca arsası nerede? İşte merak edilenler...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çamlıca’da 8.5 dönümlük park yapılaşmaya açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Üsküdar'da “Küçük Çamlıca Mesa Evleri”nin bitişiğinde yer alan parselde plan değişikliği hazırladı ve askıya çıkardı. Buna göre emsal yani inşaat hakkı 0.20, yükseklik 2 kat oldu. 

Yüksekdağ Çamlıca nerede?

Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yüksekdağ Çamlıca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ala Çamlıca Konakları nerede? 

Ala Çamlıca Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Ala Çamlıca nerede? 

Ala Çamlıca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler 11 Ocak'ta satışa çıkarılıyor.

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Mesa Çamlıca'da MESA ve Jazz etkinliği düzenledi!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA, konut sahiplerini ve seçkin konuklarını “MESA ve Jazz” etkinliğinde buluşturdu.

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Açık artırma ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona erdi. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Çamlıca Mesa Konutları erken teslim edilecek!

İstanbul'un en prestijli projelerinden Çamlıca'da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. Erhan Boysanoğlu, "Çamlıca'da MESA'da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz" dedi.

mesa çamlıca nerede Haberi

mesa çamlıca nerede

3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Mesa Çamlıca projesinde teslimlerin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması öngörülüyor.


Mesa Çamlıca Evleri, 40 tane dubleks, 5 tane villa, 40 tane bahçeli ve 30 tane ara kat dairesi ile toplamda 115 adet konuttan oluşuyor. Proje Boğaziçi ve FSM köprülerine yakın konumda bulunuyor.




Dairelerin alanları 235 metrekareden başlayıp, 950 metrekareye kadar yükseldiği projede fiyatlar 1 milyon 670 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 18 KDV uygulanıyor.




Çamlıca Mesa projesinin sosyal alanları arasında yüzme havuzları, oyun...